Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTP Banktól szeretnék...

JuhászDork kérdése:

Az OTP Banktól szeretnék felvenni folyószámla hitelt, csak nem tudom hogy az én jövedelmemmel hitel képes e lennék. Megkaphatom a hitelt?

Figyelt kérdés

holnap utánra 40 ezer ft-re lenne szükségem,és ez a folyószámla hitel elég jónak tűnik.

a jövedelmem már 2 éve a családi pótlék+ az iskolában kapott ösztöndíj ami változó, havi 15,vagy 30 ezer.

de minimum havi 30K mindig jön a számlámra.

az ösztöndíj egyik felét, a szakmámhoz biztosított külső gyakszi helyről kapom,a másik felét az iskolától. és ez még néhány hónapig így is lesz. ezekkel fel tudnék venni kb 40 ezer ft-t? köszönöm a válaszokat.

2014. jan. 27. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Folyószámla hitelhez főjövedelemre van szükség, a CSP és az ösztöndíj az csak kiegészítő jövedelem.
2014. jan. 28. 08:27
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hitelkeretet igényelhetsz.Legalábbis az egyik ismerősömnek adtak pedig csak a gyes meg csp megy a számlájára.
2014. jan. 28. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is OTP-s vagyok. Jelenleg csak a 20300 Ft magasabb összegű családi pótlékot kapok. Melyet én magam, saját magam jogán kapom. Már több mint 10 éve kapom ezt a 20300 Ft, havonta. Ez az összeg nekem is az OTP-s bank számlámra érkezik. Más rendszeres jövedelmem nincs. Ennek ellenére az OTP bank 2010. szeptemberében fel ajánlott és be állított 40.000 Ft hitel keretet! És aktiválták is a 40.000 Ft folyószámla hitelt. Fel is tudtam használni. Majd 2015. szeptemberében, jött a 2015. augusztus havi bank számla kivonat az OTP-től! Amelyben a következőkről tájékoztattak: Tájékoztatjuk, hogy folyószámlahitel-kerete 0 Ft-ra módosult! Nem szüntették meg a folyószámla hitelemet, csak ép 0 Ft-re módosították a folyószámla hitelemet. Be mentem az OTP Bankba, és ott azt mondták, hogy igen 0 Ft-ra módosították a hitel keretet, de a folyószámla hitelemet nem mondták fel? Kérdem az ügyintézőt, hogy mi csoda? Csak annyit mondott hogy a családi pótlékra nem jár folyószámla hitel. Erre azt kérdem, hogy akkor 2010. szeptemberében, mégis hogy adtak folyószámla hitelt? Na erre már nem tudott mit válaszolni az OTP-s ügyintéző! Lehet hogy hihetetlenül hangzik az egész story. De megtörtént, és valós a story.
2016. febr. 3. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!