Volt egy folyószámlahitelkeret csökkentésem. Nem tudtam felvenni a fizum, kértem 6havi részletfizetést ezt most visszafizettem. Újra 3hónapot várjak, hogy igénybe vehessem újra a keretet? Otp
Nevetséges,mert személyesen az ügyintézőknek fogalma nem volt az egészről,telefonban-otp oldala,ott lehet nekik üzenni,visszahívást kérni.Mondta a hölgy,hogy persze kicsengetem az utsó részletet,6hónap letelt,még aznap újra hitelhez jutok.
Kicsit kivagyok már borulva,mert tisztességesen,kamatokkal visszafizettem időre mindent,és jönnek itt a 3hónap várakozási idővel..
Nyilván bemegyek egy másik fiókba ahol legalább van 5-10ügyintéző és valaki csak ért hozzá,de baromi bosszantó.
Nem szóltam semmit a hipp-hopp keretcsökkentésre és hogy emiatt nem tudtam felvenni a fizumat,szó nélkül fizettem a részletet6hónapig és le sem sz..nak gyakorlatilag.
Menjek más bankhoz 7év után?
Nade találtam ám ilyet is....
"Folyószámlahitelt akár fél óra alatt is el tudnak bírálni abban a bankban, ahol az ügyfél esetleg évek óta bankszámlát vezet és oda érkezik a munkabére is, akinek megfelelő a bankszámlamúltja."
Továbbra is bizonytalan,hétfőn kiderül az igazság addig kíváncsian várom a további ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!