Netbankon tudom a hitelkeretemet törölni? Nem találom hol kellene. Értelmezné valaki az egyenlegemet?
K & H-s vagyok, szeretnèm töröltetni a hitelkeretemet, ami 50.000Ft. ( ez egyébként hitelnek számít hitel intèzésnél?)
A hitelkeretem: 50.000 HUF
Az elerhető összeg: 48.203HUF
A zárolt összeg: 40.842HUF
A rendelkezésre àlló egyenlegem pedig -1797 HUF
Akkor most az 50.000-nèl is mínuszosabb vagyok?
Amíg mínuszos vagy (jelenleg 1797 ft tartozásod van), addig nem tudod a hitelkeretedet megszüntetni.
És Neked nem lehet törölni - csak bemenni a bankfiókba és felbontani a szerződést.
Bár megmondom őszintén, nem tudom, miért akarod töröltetni, mert ezek szerint elég kicsi jövedelmed lehet - márpedig ebben az esetben szinte létszükséglet lehet egy ilyen hitelkeret: egy elromlott telefon, egy rossz mosógép, stb. bármikor "beeshet".
Valóban nem sok a fizetésem (165.000), de megszeretném szüntetni. Mert már 2 éve folyamatosan hasznàlva van, de azért, mert mindig a fizetésemből vissza van plusszolva, így olyan mintha csak a fizetésemet költeném... közben meg mínusz 50ezerben vagyok.
Hitelt szeretnénk felvenni, nem akarom, hogy emiatt akadàlyba ütközzünk... bár az ügyintéző szerint ez nem akadàly, de akkor sem szeretném tovább igènyelni. :)
Mindenképpen bemegyek a bankba, és ott elintèzem.
Köszi a válaszokat! 🤟🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!