Bekerültem a negatív khr-be?
Figyelt kérdés
van egy személyi kölcsönöm, amit hosszú ideje mindig időben rendeztem. de sajnos volt egy megcsúszàsom, és most van 100 ezer forint be nem fizetett törlesztőm. kaptam a banktól egy olyan levelet, ezúton tàjékoztatjuk önt, hogy a khr-t kezelő pènzügyi vàllalkozás részére a lent feltüntetett referencia adatok átadásra kerültek. Jelen levelünk a hivatkozott jogszabàlyhelynek megfelelően tájékoztatási cèllal készült, és. az ön referenciaadataiban történt változás miatti adattovábbításról nyújt informàciót. önnek ezzel a levéllel kapcsolatban tovàbbi teendője nincs. és a lap alján fel vannak sorolva a személyes adataim.ma 00:30
1/1 anonim 

válasza:

Még nem, ez csak tájékoztatás, hogy az adatok továbbításra kerültek. A negatív státuszhoz 90 napot meghaladó lejárt tartozás kell, aminek meg haladnia a mindenkori havi minimálbér összegét. A két feltételnek egyszerre kell teljesülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!