Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha utalt egy cég nekem 140...

Ha utalt egy cég nekem 140 milliót tévesen,igaz az,hogy kapok 5%-ot belőle?

Figyelt kérdés
ma 15:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Komoly a kérdés,komoly válaszokat szeretnék. Egy cég tévesen utalt 140 millió forintot,és ez miatt felfüggesztették a kártyám. Bankba mikor mentem,akkor mondták,hogy 5%-t kapok belőle,abból 28%ot le kell adóznom.
ma 15:53
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
ezt a baromságot istenem
ma 16:03
 3/12 anonim válasza:

"5%-t kapok belőle,abból 28%ot le kell adóznom"

tehát akkor te fizetsz 23%-ot?

ma 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Éhes disznó makkal álmodik. Semmi nem jár neked ebből.
ma 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
nem
ma 16:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondta a bankos a bankban?? Még alá is iratták velem,hogy visszautaljam.
ma 16:33
 7/12 A kérdező kommentje:
4-es,pontosan le írtad. nem megy a szövegértés? amit kapok 5%ot belőle,abból az 5%-ból 28%-ot le kell adóznóm.
ma 16:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Tavaly az egyik rádió reggeli műsorában beszéltek erről. Nem tudom eseted mi van és miért adnak 5%-ot, de alap esetben nem kapsz semmit ebből a pénzből.

Ha netán nem adod vissza akkor börtön. Ha jól rémlik a szakértő akivel beszéltek azt mondta, hogy érdekes módon függetlenül az összegtől max. 1 évet szoktak adni.

ma 17:09
 9/12 A kérdező kommentje:
szegény embert megsegitettek,a ceg felajanlott 5%-ot utana jartunk
ma 17:13
 10/12 A kérdező kommentje:
más opció nem lehet,mivel a bank nem ad jutalmat
ma 17:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!