Készpénzt miért használnak még emberek, ha mindenkinek van bankkártyája?
És szinte majdnem mindenhol lehet már bankkártyával fizetni.
Egy volt munkatársam fiatal srác mondta hogy fizetéskor lenullázza bankszámláját, levesz mindent és otthon elrejti a készpénzt!!!
Basszus, azért azt nagyobb eséllyel lopják el mint a bankszámláról!
Én is kp pàrti vagyok
Mindenhol azzal fizetek, kivéve ha nagyobb összeg, pl több szàz ezer, ami egyetlen alkalommal fordult elő mostanàban, új bútorok és hàztartàsi gépek vàsàrlàsakor
Én is kiveszek minden kp-t azon kívül ami az utalásokra kell.
Egyszer amikor ellopták a kártyám és letiltottam, 10 napig míg meg nem jött az új, kölcsön kellett kérnem és ez nagyon kínos volt.
Nagyon kevés az a hely, talán nincs is, ahol kizárólag bankkártyával lehet fizetni, így a kp-nek MÉG(!) nagyobb a létjogosultsága.
igen, azt az egyet érdemes nem elfelejteni, hogy akkor kerülsz szar helyzetbe, ha lehetne kártyával fizetni, de valami rendszerhiba folytán mégsem...
én már a terminálhibával megjártam egyszer benzinkúton...akkor nem volt nálam egy fillér készpénz sem...mehettem pénzt kivenni, addig személyimet letétbe rakva...meg nyilván akkor addig az a kútfej kiesett egy negyed órára nekik is...
arról ne is beszéljünk, hogy aki 99%-ban nem használja a készpénzt, az balf_szkodik vele...nem tudja megszámolni, átpörgetni, semmit, mert olyan rohadt könnyű csak odaérinteni a kártyát vagy a telefont, hogy elszokik tőle. és akkor hiába van a zsebében párezer Ft vészhelyzetre, ha szembesül vele, hogy nem tud kártyával fizetni, akkor ott tököl, mire megszámolja, mennyit kell adnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!