Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sehol nem jelentenek be, hogy...

Sehol nem jelentenek be, hogy kapok így hitelt? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal szeretnénk lakást venni a közeljövőben, viszont Én az elmúlt 10 évben vendéglátásban és futárként dolgoztam és 4 óránál többre sehol nem voltak hajlandóak bejelenteni. Jelenleg egy politikai cégnél call centerezek, heti 5-6 nap, napi 8 óra. 250-300at keresek de csak alkalmi bejelentéssel hajlandóak foglalkoztatni... A párom az elmúlt ~20 évben futárkodott és Ő sem volt 2-4 óránál többre bejelentve soha,pedig mindig 12 órában dolgozott... A hitelhez ugye kellene bejelentett munkaviszony,jó bérezéssel. De nem vagyunk diplomások,sem valakinek a valakijei így ilyen munkára esélyünk sincs. Április óta vállalkozó vagyok mert a futárkodáshoz kellett (Wolt,Netpincér),de mivel nem megy olyan jól jövő hónapban visszaadom mert sok pénzt visz el a vállalkozói+az autó karbantartása,így nem lesz meg az egy lezárt vállalkozói évem,tehát a hitelt megint buktuk... Ti mit csinálnátok a helyünkben? Ha elmegyek kasszázni Aldiba vagy Lidlbe bejelentenek ugyan, de képesítés nélkül kétlem hogy felvennének sajnos. Már 2x visszautasítottak...Más bejelentett munkahelyen meg jó ha 140-160ezerre bejelentenek,de az a hitelhez kevés. Van megoldás vagy diplomázzak le és 8-10 év múlva vegyük elő újra a dolgot?! Az kissé necces,mert babát is szeretnénk 5 éven belül... Kérlek segítsetek, mi lehet a megoldás?

2020. szept. 26. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Előtte 3 évig dolgoztam egy helyen, szintén ilyen csodálatos bejelentéssel 3 havonta más céghez voltam átjelentve 4 órákra(pedig 12 óráztam 5 napban) pedig a munkahelyem nem változott csak a főnökeimnek így olcsóbb volt. Nem tudom ez miért bizonytalan neked :D"

Nem nekem, a bankoknak.

2020. szept. 26. 15:26
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es akkor a kérdést nem érted? Mi a megoldás? Én is tudom hogy a bankoknak ez nem jó, de valami megoldás kellene
2020. szept. 26. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok, meg a 4-es és már válaszoltam, de úgy tűnik, nem akarod meghallani a használható válaszokat: vagy tanulj ki egy szakmát, amivel többet keresel vagy legyen valamilyen bejelentett munkád.

A "menj ki külföldre dolgozni" most (koronavírus) nem opció - később működhet.

2020. szept. 26. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

rossz opciókat soroltak fel mind.

menj el gyárba dolgozni. Ott rendesen bejelentenek 8orara, jobb a fizu is és tudsz fejlodni pl.operator vagy vmi.

Szerintem ez a leglogikusabb és a fizu is jobb.

SOk sikert

2020. szept. 28. 12:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 14-es :)
2020. szept. 28. 16:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!