Hogyan juthatok sürgősen pénzhez a legkevesebb hosszú távú hátránnyal?
Szükségem lenne 150ezer Ft-ra.., mert elcsúsztam az új munka megkezdésével...
Ennek következtében 10 nappal később érkezik majd a fizetés, mint ahogyan a főbérlő várja a bérleti díj kiegyenlítését.
Sajnos vele nem tudom megbeszélni a késlekedést, a szerződésben is fixen rögzítve lett a díj teljesítésének dátuma.
A családtól nem szeretnék kérni, rém kínosnak érzem, mert úgy tudják, késlekedés nélkül talaltam új munkát (diákmunka után pályakezdőként), viszont sajnos tényleg elhúzodott néhány hetet az új megegyezés és munkábaállás.
Barátoktól szintén nem merek/szeretnék..
Roppant ciki szerintem az ilyen helyzet.
Személyi kölcsönt nem feltételezem, hogy adnak.., mivel még csak nemrégiben jött létre a munkaviszony.
Egyszer tőlem egy PhD-s oktatóm kért kölcsön legnagyobb meglepetésemre 20ezer Ft-ot. Majd hallottam, hogy másoktól is kért kisebb-nagyobb összegeket. Gondolom így próbálta megoldani, hogy több helyről kisebb összegekben meglegyen a befolyó money.
Eladni most nem tudok semmit akkora értékben...
Tud valaki valahogyan segíteni? Ötletek, tippek stb. formájában?
Nagyon köszönöm!!!!!
12-es, az már "lejátszott"...
Azóta írta a kérdező:
"Sajnos az utóbbi 2 hónapban nem a folyószámlára érkezett a diákmunka kifizetése."
Így nem adnak neki, csak folyamatos munkabér beérkezésre.
ja, értem :(
amúgy ne légy már szerencsétlen anyádéktól kérni...
Köszönöm a tippeket! :))
Teszek egy próbát a Cofidissel vagy a Provident segítségével (tudom, brutál magas kamatokkal jár). :)(:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!