Sokan vagytok, akik nagy bajba kerültek a bedőlt hitelei miatt?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor arra vagyok kíváncsi,hogy kinek,milyen összegű hitele őlt be,és van-e kilátása a "menekülésre"
2010. júl. 18. 17:19
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Szerintem meg is fog minket-adósokat védeni Orbán Viktor,mivel bizalmat szavaztunk neki :)-azért én még mindíg bízom-pedig nagy szarban vagyok....tegnap is sírva aludtam el...-mert most minden úszni látszik
2010. júl. 24. 06:01
 32/36 JulesM111 ***** válasza:
Kedves kérdező, írtunk sokfélét a hiteleinkről, de arra még kevesen válaszoltunk, hogyan lehetne menekülni. Neked milyen hiteled dőlt be, vagy készül bedőlni?
2010. júl. 24. 07:39
 33/36 anonim ***** válasza:

Hogyne, kedves kérdező. I. Szent Igazmondó Orbán Viktor természetesen megvéd. Ugye ugyanarról az emberről beszélünk, aki nem egészen két hónapja még csontvázakat és államcsődöt vízionált, a takonyba lökve a forintot, majd a mostani nyilatkozataiban kijelentette, hogy októberre visszafizetjük az IMF hitelt és nincs is szükség továbbiakra? Az ő szavait idézem: "az ország nagyon közel van ahhoz, hogy ismét egyensúlyba kerüljön a gazdaság".

No lám, lám. Mekkora hatása volt annak a kifüggesztett Nemzeti Együtműködési Nyilatkozatnak.

Persze, Neked nyilván azóta több maradt a fizetési borítékodban és kevesebb lett a törlesztőrészleted.

Egy valamit mondhatok: ha ki akarsz lábalni a trutyiból, KIZÁRÓLAG magadban bizhatsz, magadra támaszkodhatsz. A politikusi igéreteket - pártállástól függetlenül - felejtsd el.

2010. júl. 24. 09:50
 34/36 anonim válasza:
tegnap 22:02! Azért írom így, mert vagy találok röhögni valót is,ebben a hülye helyzetben,vagy becsavarodok.Esetleg csúnyát gondolok,de azt sem tehetem a gyerekek miatt.Így azon röhögök,hogy a Mama is a nyakunkon maradt.Pedig néha azt kívánom,hogy vagy a hitel,vagy a mama tűnhetne el el kicsikét.Időnként meg az a legjobb ha nem gondolkozom...
2010. júl. 24. 18:35
 35/36 anonim ***** válasza:

tegnap 18:35: Igazad van, én is vigyorogtam a szitun, egyébként meg:

Fel a fejjel és röhögj magadon - Isten is kiröhög :))))

2010. júl. 25. 23:35
 36/36 anonim ***** válasza:
Valami munka, bánom is én, akár fekete is lehet, családnál kertészkedés, gyerekfelügyelet, csak fizessenek érte. Plusz bevétel, ami valamit hoz a konyhára. Legalább kenyérre és a számlákra jusson.
2010. júl. 26. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!