Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki az aki a K&H-nál van?...

Ki az aki a K&H-nál van? Mennyire vagytok megelégedve vele?

Figyelt kérdés
mi a rossz és mi a jó benne? előre is köszi
2010. nov. 12. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Én KH s vagyok:)

Teljesen meg vagyok elégedve, nekem még trambulin csomagom van, de anyumnak a csomagja 359 ft és ebben benne van havi 2 készpénzfelvétel kh automatából, vagy egy bármilyen másikból.

Én szeretem, mert sok atm-e van, nekem netbankom is van, amit szintén szeretek, mert 50Ft az átutalás bármelyik bankba.

Rosszat eddig még nem tapasztaltam.

Nagyon rugalmasak, mikor a bankkártyám abba a bankfiókba ment, ahol a szerződést csináltam, de onnan már elköltöztem, akkor 2 nap alatt áthozatták ide.

Szóval nekem nincs vele semmilyen problémám:)

2010. nov. 12. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia. ezt mind jó olvasni. másikat kellett csináltatnom.azért kérdezem,mert eddig én is csak jókat hallgatok róla. nekem azt mondták 1 hónapba 4 szer vehetek fel pénzt. neked hogy hogy kettő? vagy az csak trambulin csomagban van?
2010. nov. 12. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Neki kettő, de nem is volt fontos a több, lehet 10-20 ftal drágább csomagban már 4 van, de anyum egyben szokta levenni szóval nála nem számított ez.

Én csak ajánlani tudom, annyi tanácsot adnék,hogy más automatánál(pl otps ne vegyél le , mert az kicsit húzós)

De ez szerintem minden banknál így van.

2010. nov. 12. 10:36
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi.amúgy biztos h csak K&H-nál veszek le :)mert az ingyenes
2010. nov. 12. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elégedettek táborához. Soha semmi bajom nemvolt a K&H-val , ellentétben több más bankkal, ahol szintén megfordultam. Szóval én is csak ajánlani tudom!
2010. nov. 12. 10:45
 6/7 Sybilla válasza:
Csatlakozom! Az itteni fiókukban soha nem kell órákat sorban állnom, az ügyintézők kedvesek, barátságosak. A számlavezetési díjuk kedvező, a havi 2 ingyenes készpénfelvétel megint jó pont, az e-bankjuk pedig szerintem könnyen kezelhető.
2010. nov. 12. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ezt tényleg jó olvasni ezeket. köszönöm szépen. akkor nem volt rossz választás ugy érzem és látom :)
2010. nov. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!