Leírnátok nekem mi a foglalkozásotok? Mit dolgoztok/dolgoztatok? És hogy mennyire vagytok vele megelégedve?
Pályaválasztás előtt állok éppen és tanácstalan vagyok.
Köszönöm. :)
közgazdász vagyok, jelenleg csoportvezetőként dolgozom egy cégnél, + itthon könyvelek. férjem meg agrármérnök. szerintem az ő szakmája izgisebb :)
29/N
Én női ruha készítőnek tanultam,1éve végeztem,azóta dolgozom operátorként 3műszakban de én szeretem a melóhelyem jó a társaság is,meg ha tetszik ha nem örülhet az ember ha munkája van!
21/N
25 éves lány vagyok, és nemsokára tanárnő leszek. Azért csak most, mert elsőre nem a megfelelő hivatást választottam. Azaz nekem jó, csak megélni nem lehet belőle. Tanárnőként se fogom magam halálra keresni, de legalább el tudok helyezkedni, és ha szűkösen is, de éldegélni fogok.
Ha jobb agyam lett volna, és értettem volna a természettudományokhoz, akkor ma gyógyszerész lennék, az rohadt jól fizet.
Mentőtiszt vagyok. Nagyon szeretem, de senkinek nem ajánlom. Se családi életed, se szabadidőd. Anyagilag pedig 0. De orvos az jó. Nehéz, sok lemondás, de jó. /Eredetileg az akartam lenni/
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!