Mennyi összegben kaptok étkezési jegyet/üdülési csekket és mi a foglalkozásotok?
irodai asszisztens: HAVI 11.200FT KAJAJEGY.
Párom villamosmérnök: NETTO 240EZRET 1 évre, kértünk kajajegyet és üdülési csekket érte. 24/N & 30/F
Mi nem kapunk
A párom textilgyárban műszerész, én GYED-en vagyok /pedig az állam támogathatna egy kicsit :D
Titkárnőként dolgoztam, akkor kaptam kajajegyet, most gyeden vagyok, semmit nem kapok.
Férjem mérnök, ő 18eFt meleg étkezési jegyet kap, mindenkori minimálbér összegének megfelelő üdülési csekket, plusz az ő munkáltatójától én is kapok üdülési csekket, szintén minimálbér összegben.
A béren kívüli nálunk éves szinten bruttó 760eFt minden dolgozónak (vezetőknek is), mert egységesítették szerencsére...
Ebből kértem a max ételutalványt, saját magam részére a max üdülésit és még Tesóm nevére valamennyit, a többit egészségpénztárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!