Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mennyire vagytok megelégedve az előjátékotokkal?
Figyelt kérdés
10 pontos skálán hányast adnátok magatoknak? Idióták kíméljenek. Kort is írjatok, köszi.2011. aug. 16. 07:54
1/9 anonim válasza:
Elég fura kérdés. Mármint hogy hülyén hangzik az hogy "előjátékotokkal". Egyébként én nyolcast vagy kilencest adnék magamnak, ez az egyetlen, amivel kapcsolatban meg vagyok elégedve magammal az ágyban.
2/9 anonim válasza:
A partnerem teljesen meg van elégedve velem és én is vele. Egyre ügyesebbek vagyunk! 10-10.
22/N
3/9 A kérdező kommentje:
Hm, nem rossz, jó a pasijaitoknak :-) Nekem eddig kb. 7-es volt a legjobb lány akivel együtt voltam... Minden lány ilyen elégedett magával?
2011. aug. 16. 08:33
4/9 anonim válasza:
Én azt mondanám, 10/7-8, de a barátom szerint biztos több.
5/9 Ariadne13 válasza:
tegnap az előjáték után megkérdeztem pasimat, hogy 10es skálán mennyit adnál nekem? 12-t :D persze gondolhattam volna, mert miközben kényeztettem, szinte kiabálta, h "ezután bármit megteszek neked, bármit" :DDDDDDDDDDD
6/9 A kérdező kommentje:
Aki nem 10-est adott magának, az miben szeretne fejlődni, mit szeretne jobban csinálni?
2011. aug. 16. 11:02
7/9 A kérdező kommentje:
10-ből 12, látom matekból nem vagy rossz és önbizalomért sem kell a szomszédba menned :-)
Taníts másokat is kedves mesternő, mit csináltál a pasiddal?
2011. aug. 16. 11:11
8/9 Ariadne13 válasza:
prosztatamasszázs orális kényeztetés közben :DDDD
9/9 Ariadne13 válasza:
ja és ő mondta viccből, hogy 10ből 12-t ad :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!