Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nincs megelégedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nincs megelégedve az alakjával, mit tegyek? 17F

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 5-6 hete járunk és boldogok vagyunk! :) Hétvégenként megyünk egymáshoz szeretkezni és elégedettek vagyunk a szexuális életünkkel. :) De egy dolgon nem tudok változtatni azóta sem, bármennyire szeretnék: nem szereti a testét, bármennyire dicsérem őt, mondom hogy nagyon kívánatos és bejön nekem, nagyon szexuális és szeretem a teste minden pontját stb... :( A lány teltkarcsú, de én így szeretem őt! Sajnos, a szeretkezéseink után amikor megköszönjük egymásnak a teljesítményét vagy csak beszélgetünk egy kicsit, néha benyögi hogy: "Jobb hogy sötétben csináltuk, legalább nem látod ekkor a testem..." "Nem voltam nagyon nehéz a 69-esnél, próbáltam nem az lenni!" :,( De nekem semmi gondom a testével, sőt! Hiába minden. :( Mit tudtok javasolni, hogyan tudnám megnövelni a barátnőm önbizalmát testével szemben?
2010. nov. 28. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindig dicsérd meg, gyakran bókolj neki, előbb-utóbb csak elfogadja magát :)
2010. nov. 28. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni én is ilyen vagyok:(((
2010. nov. 28. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:
"Hétvégenként megyünk egymáshoz szeretkezni", "megköszönjük egymásnak a teljesítményét", hát ezek a kifejezések rendkívül tetszenek.... de a kérdésre válaszolva, valóban nem tudsz vele sok mindent kezdeni, megdicséred, aztán előbb-utóbb elhiszi, hogy tényleg jó így.
2010. nov. 28. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Megmondod neki, hogy ha nem tetszene neked, akkor nem lennél vele, hanem keresnél mást. És jó lenne, ha abbahagyná a folyamatos rinyálást, mert marha idegesítő lehet.

Oké, néha minden csaj elmondja, hogy "nagy a fenekem", "kicsi a mellem", "olyan ronda vagyok", de ha vki minden egyes aktus után ezen pörög, az marhára lehangoló lehet.

2010. nov. 28. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:

17:37

Nem minden alkalommal, de gyakran. :( Igen, egy kissé unalmas már... De szeretem őt és ő is elfogadja a hibáim. De egy idő után monoton hogy ezt mondogatja. :( Mindegy, egyszer csak észreveszi hogy így szeretem! :)

2010. nov. 28. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
"A személyiség fontosabb a kilóknál. Például ha valaki olyan unalmas, hogy mindig az alakjával van elfoglalva, azt akkor is elhagyhatják, ha 45 kilós..."
2010. nov. 28. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:

18:13

Ebben tökéletesen igazad van! Amúgy sem szeretem, ha egy lányon "nincs mit fogni"! :) És én túlképpen a testével együtt szeretem őt! Mondtam neki, hogy ha nem tartanám szépnek, nem szólítottam volna le, nem jöttem volna vele össze stb... De hiába. :( Elég elkeserítőnek tartom, hogy kb. 6 hét és jó sok szex után még mindig úgy hiszi, nem szeretem a testét. :(

2010. nov. 28. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer elmondanám, hogy nekem így tökéletes az alakja. Aztán megsértődnék, hogy egy ilyen meghitt pillanatban nincs jobb beszédtémája, unalmas és felszínes.
2010. nov. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!