Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác vagyok, már ideje lenne, hogy lefeküdjek barátnőmmel, de nem vagyok megelégedve a méreteimmel, ha 16 centis a péniszem, azzal átszakíthatom barátnőm szűzhártyáját?
1.A női hüvely 8 centi... szóval átszakíthatod
2.nem a méret a lényeg, hanem hogy ki hogy használja
3.legyen koton
4.Szűkülettel nincs baj csak fájni fog mert teljesen le fog húzódni a bőr, tisztázd ezt a barátnőddel és csináljátok óvatosan
5.ha továbbra is szexuális életet akarsz akkor menj el orvoshoz
6.nem basztatásképpen (de lehet körülmetélnek) nem nem elszel ettől se szarabb se zsidó... nem 1 srácc szenved ilyenben :)
7.KOTON!
Engem is körülmetéltek 17 éves koromban, szóval ne izgulj, nem olyan vészes, én pl sokkal több ideig bírom a szexet. Orvosi okokból, nekem is szűkületem volt, szóval nem vallási/származási okokból! (nem propaganda, valóban így van)
A méreteid miatt ne aggódj, nincs értelme. A magasságodon meg a cerka hosszán nem lehet változtatni, el kell fogadni. Mellesleg okod nincs az aggodalomra egy 16cm-es hv teljesen átlagos. Enjoy
Utolsó:
aranyos barátnőd lehet:) becsüld meg
akár hiszed akár nem : EZ MÁR NEM FOG JOBBAN MEGNŐNI !!! (természetes úton legalábbis)
szóval ha akarsz valaha is valamit kezdeni vele ,akkor ne azon aggódj , hogy mekkora , hanem CSINÁLD !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!