Sokan vagytok, akik nagy bajba kerültek a bedőlt hitelei miatt?

Figyelt kérdés
Ha igen,akkor arra vagyok kíváncsi,hogy kinek,milyen összegű hitele őlt be,és van-e kilátása a "menekülésre"
2010. júl. 18. 17:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Sokszor csak ámulok. Írtok itt ilyenről 80 eFt-os havi részlet. Nekem 74 eFt a fizum adóelőleggel együtt (50 évesen). 29 eFt törlesztőrészletet kalkuláltak két éve. Felújítottuk a lakást, cseréltünk egy-két végét-járja eszközünket (mosógép, hűtő, tűzhely), kifizettem az előző hitelem, lecseréltük a már agyonhegesztett kocsit (ha már rokkant vagyok és a fenntartása nem sokba kerül) Semmi extra nincs és nem is volt az életünkben. Csak emberibb körülmények között szerettem volna élni. 1x voltam nyaralni is. A kirándulásokat jobban szeretjük szerencsére, de már benzinre se futja a környékre.

Azt azt hiszem sosem értem meg, hogy a becsületesen dolgozó réteget miért carják le magas ívből. Nem tud mindenki nyerészkedni, másokat átvágni, vagy üzletelgetni. Sok ember csak egyszerűen becsületesen tud feladatot végrehajtani. Nekik nincs joguk a normális életre?

2010. júl. 23. 10:12
 22/36 anonim ***** válasza:
Az első vagyok,és nem dúsgazdag....:)Csak ésszerűen gondolkodom. Bocs,hogy nem veszek több milliós hitelre új kocsit,és utána nem sírok, hogy nem bírom fizetni a részleteket...
2010. júl. 23. 10:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Bocs, 10 éves kocsi, és kevesebb a fogyasztása, mint az előzőnek. Igaz, hogy az se volt bekalkulálva, hogy a mocsodék exem már a 8 eFt-os gyerektartást se küldi. Ráadásul az életemből 25 év arra ment, hogy a mocskait takarítottam. Azt hiszem az a fajta vagy, aki szarba se nézi a gyengébb nemet. Pedig tuti mai napig ők szolgálnak ki, amig te itt ülsz, és osztod az észt. Eddig is túlélte a családom, most is fogok kiutat találni, de az okoskodásod visszautasítom. Én profi módon szerelek villanyt, vizet, tudok csempézni, járólapozni, flex-el simán vágok, felújítottam a tetőnket a gyerekeimmel. Úgyhogy nem tudsz újat mondani.
2010. júl. 23. 10:35
 24/36 anonim ***** válasza:
Ezt most nekem írtad?? Előző vagyok.Mert én a kérdezőnek reagáltam,hogy itt dúsgazdag mindenki..A h-sz-at nem is olvastam el végig.....Senkire nem akartam utalni ezzel,csak általánosságban írtam,nem neked szólt,ha azt hiszed.Egyébként 42/nő vagyok....
2010. júl. 23. 15:45
 25/36 anonim ***** válasza:
Olvasta valaki a mai híreket? A nemzetközi bankár maffiának nagyon nem tetszik a bankadó, prüszkölnek, leminősítenek, pedig az egész válságot ez a rajtunk élősködő IMF és hasonlók hozták a nyakunkba és még kövérebben és ocsmányabban kerültek ki belőle. Ez az aljas maffia megkapta a Fidesz kormánytól az alapos orrbavágást (szuverén állam belügyeiben nem parancsolnak) és most a rohadt banda bosszúzik. Dögöljön meg már minden magyar kisember, aki nem tud miattuk fizetni! Ez az ábra.
2010. júl. 23. 16:23
 26/36 anonim válasza:
Munkanélkülivé lett a férjem tavaly.Mintegy kétmillás hitelt nem tudtunk fizetni.Bedőlt.Bár már van munkája késő...A törlesztés amit a végrehajtó ajánlott annyi mint a férjem teljes havi bére. Ez nem megy.Kicsi gyerekeink vannak a szülei lelakott panelját vettük meg és újítottuk fel.A munka megszűnt a hitel bedőlt.A férjem anyja meg maradt.:(
2010. júl. 23. 19:59
 27/36 anonim ***** válasza:
10:12: Ugye nem azt akarod mondani, hogy aki 80-100 ezreket, vagy többet fizet ki a hitelére, az nem becsületesen dolgozó ember? Ha így gondolod, ki kell, hogy ábrándítsalak: ezeknek az emberekenek az adó és járulékfizetéséből lesz neked egyáltalán nyugdíjad, nem abból, amit te fizetsz be.
2010. júl. 23. 22:00
 28/36 anonim ***** válasza:

19:59: Nagyon gázos, amit leírtál, őszíntén együtérzek veled.

De ne haragudj, az utolsó mondatodon vinnyogva röhögtem. Ahol az anyós megléte nagyobb probléma, mint az összes bedőlt hitel... :)

2010. júl. 23. 22:02
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Csoró vagyok, néha még a kaja is gond, de nincs hitelem, és ez így jó!
2010. júl. 23. 23:57
 30/36 anonim ***** válasza:
Orbánnak ha már iyelt csinált akkor illene megtennie a lépést az emberek védelmében is, azaz az ilyen irányú behajtást törvényileg betiltani!!
2010. júl. 24. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!