Megírnátok, hogy melyik banknál van számlátok, és elégedettek vagytok-e a szolgáltatások díjaival?
ersténél és cibnél van
erstével nem vagyok elégedett,egyetem miatt kellett pár éve,még fél évem van ,utána szüntetem meg,mert mindenért sok pénzt von le,kérés és kérdezés nélkül küldött új kártyát pénzért,elég hülye helyeken vannak automatái
cibbel elégedett vagyok,bár automata nincs sok,de nem von sokat ha más automatából veszek le,ingfyen utalok havi 1-et,kártyával fizetés ingyen van,ezt használom is,erre jön minden,sms-t havi nagyonkevésért küld és rögtön,nem ugy mint az otp 2 nap múlva
maradok náluk
otp-sem volt még régen,nem szerettem,túl körülményesek voltak,sokba került az utalás
Én a K&H-nál vagyok, és egészében véve elégedett vagyok vele. Interneten megtalálsz minden infot a csomagokról. Tetszik a netbankjuk is.
Régen volt az Ersténél is számlám, de azt gyorsan megszüntettem, nem szerettem.
Én K&H-s vagyok. Úgy gondolom meg vagyok vele elégedve. A havi díj sem túl sok, pláne otp-hez képest, pedig ez is elektornikus számlacsomag. Utalán e bankról 10ft/utalás. A kezelőfelület is jó.
Nekem idáig bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!