Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Van a NAV-nak e-számlázó...

Van a NAV-nak e-számlázó programja?

Figyelt kérdés

[link]

csak ezt találtam, de ez mintha nem program lenne, hanem csak amin be lehet jelenteni, hogy elektronikus számlázó lesz valaki.

Nem találom, vagy létezik, hogy a milliárdokból fenntartott NAV nem biztosít e-számlázó programot az adózóknak?

(Próbáltam fizetőset, nem sok sikerrel, bonyolult, meg rád telefonálnak agresszíven, hogy na megveszed-e már a programot. :) Ez elijesztett a további sufni-tuning bt. számlázóprogramjaitól, persze nem kétlem, hogy vannak normális cégek.)

2016. szept. 16. 12:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
és mi tart vissza attól, hogy vegyél egyet?
2016. szept. 17. 16:59
 12/17 A kérdező kommentje:

Te tényleg ilyen sötét vagy esetleg egy trollal állok szemben?

Nem most írtam le, hogy mekkora gagyi xarok ezek a programok?

Most töltögessem le mindet, hogy melyik az ami képes lekezelni egy adószámot?

Na jó, tény, hogy a könyvelők nem rakétamérnökök, de ez most már túl megy minden szinten.

Köszönöm annak, aki segíteni próbált. A többieknek meg további jó szórakozást.

2016. szept. 17. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Több tízezer vállalkozás használ számlázóprogramot, és jé, működnek. HA neked bajod van velük, akkor szállj magadba.
2016. szept. 17. 17:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Láttad a hibaüzenetet? Nem a hasamra ütve találtam ki, hanem ez a valóság, a gyakorlat.
2016. szept. 17. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Még nincs de a NAV-nak lesz saját számlázó programja. Már fejlesztik. Egy ismerősöm annál a cégnél abban a csapatban dolgozik pesten amely ezt fejleszti a NAV számára. Egy on-line egyszerű számlázó lesz. Bármelyik adózó használhatja majd ingyen. De különben hírek is voltak erről már két éve is hogy lesz. Jövőre indul élesben.

A másik hogy könyvelő szolgáltatása is lesz a NAV-nak de az is lehet hogy ez már be is indult. Erről is voltak már hírek hogy a könyvelők országos szövetsége nem repes az örömtől.

2016. okt. 3. 11:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem ajánlok konkrétat mert az itt tiltott de itt az első találatok között vannak olyanok amik tudnak mindent amit akarsz:

[link]

[link]

2016. okt. 31. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Az előbbit máshova akartam linkelni. Amúgy én nem a korábbi neked beszóló 62%-os vagyok de a 10-es válaszodra azt tudom mondani hogy elég bonyolult dolgok ezek a szoftverek. Én mobil appokat készítek (nem számlázót hanem kis játékokat és egyebet) és tapasztaltból tudom hogy bőven előfordulnak hibák még a legjobbak és legrégebbiek között is pedig azok milliárd dolláros cégek. A milliárdos cégeknél és a kis magyar vállalkozásoknál (akiket ezek szerint lenézel) is ugyanolyan emberkék írják a szoftvereket és mindegy mennyi éve mert aki ember az tud hibázni. Nézzük csak az operációs rendszereket és már eleve azokban is van sok hiba. Ezért vannak az időszakos frissítések hogy ezeket javítsák. Ha minden hibánál leírod a programot és a céget akkor nem fogsz találni egy tökéleteset se. Ha valamelyik megtetszik de van valami hiba akkor szólsz és kijavítják. Ez így működik.
2016. okt. 31. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!