Van a NAV-nak e-számlázó programja?
csak ezt találtam, de ez mintha nem program lenne, hanem csak amin be lehet jelenteni, hogy elektronikus számlázó lesz valaki.
Nem találom, vagy létezik, hogy a milliárdokból fenntartott NAV nem biztosít e-számlázó programot az adózóknak?
(Próbáltam fizetőset, nem sok sikerrel, bonyolult, meg rád telefonálnak agresszíven, hogy na megveszed-e már a programot. :) Ez elijesztett a további sufni-tuning bt. számlázóprogramjaitól, persze nem kétlem, hogy vannak normális cégek.)
Te tényleg ilyen sötét vagy esetleg egy trollal állok szemben?
Nem most írtam le, hogy mekkora gagyi xarok ezek a programok?
Most töltögessem le mindet, hogy melyik az ami képes lekezelni egy adószámot?
Na jó, tény, hogy a könyvelők nem rakétamérnökök, de ez most már túl megy minden szinten.
Köszönöm annak, aki segíteni próbált. A többieknek meg további jó szórakozást.
Még nincs de a NAV-nak lesz saját számlázó programja. Már fejlesztik. Egy ismerősöm annál a cégnél abban a csapatban dolgozik pesten amely ezt fejleszti a NAV számára. Egy on-line egyszerű számlázó lesz. Bármelyik adózó használhatja majd ingyen. De különben hírek is voltak erről már két éve is hogy lesz. Jövőre indul élesben.
A másik hogy könyvelő szolgáltatása is lesz a NAV-nak de az is lehet hogy ez már be is indult. Erről is voltak már hírek hogy a könyvelők országos szövetsége nem repes az örömtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!