Mi lehet annak az oka, hogy a NAV ÁNYK programja a T1042E nyomtatvány (alkalmi munkavállalók bejelentése) kitöltésekor nem fogadja el egy dolgozó TAJ számát? Azon kivül, hogy talán nincs jól beirva a TAJ szám lehet-e valami más a gond?
Elvileg és gyakorlatilag sem lehet más probléma, minthogy hibás TAJ számot akarsz neki beadni.
Egyébként ha a nyomtatványhoz tartozó u.n. Sugót is letöltötted a nyomtatvánnyal együtt, akkor kitöltés során az a képernyő jobb felső sarkában megnyitható, és ott tudod olvasni a kitöltési útmutatót.
Egyébként, ha ráadod az ellenőrzés-programot (felső sorban a pipára katt.), akkor pedig szó szerint kiírja, hogy őszerinte mi a baj. Ez alapján mindenképp javítandó, ha a megjelent szöveg előtt piros pötty van, ha kék pötty, akkor elolvasod, logikailag átgondolod, mert nem biztos, hogy lesz vele kapcsolatban tennivalód. A sárga pötty csak figyelmeztetés.
Köszönöm az lesz itt tényleg akkor, hogy rossz TAJ számot kaptam meg.
Frissitem én a programot folyamatosan meg csinálom más embereknek is, de eddig csak ennél a jómadárnál volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!