Hogyan juttathatom el számlázó programom tartalmát a NAVhoz?
Figyelt kérdés
Illetve mit érdemes tudnom a kulcsoft programokról?2014. jún. 3. 14:47
1/2 anonim válasza:
Miért kellene elküldened a tartalmát? Felszólított a NAV, hogy küldjed be?
Kulcs-soft nagyon sok programot készít. Eddig azt hallottam róla, hogy megbízhatóak a programok, de mindenki másra esküszik :-)
2/2 anonim válasza:
Nekünk egy Pepita-Z nevű van most (nem fogod már megtalálni őket ha jól tudom, mert egy fogyasztói rendszerben, zárt vállalkozói körben értékesítenek, mindet kipróbáltuk a nettről letöltve és ez volt a legmegfelelőbb, nem volt olcsó, de az árában még módosításokat is vállaltak nekünk). Most keresek mellé könyvelő programot amivel összekapcsolható. Na ezeket azért írtam le, mert ebből lehet adatokat menteni excel táblázatba (a könyvelői programnak is ebből kell betöltenie majd). Biztos a kulcsoftos program is tud így adatot menteni (amikor két éve kipróbáltuk a könyvelővel akkor ezt a részét nem néztük de biztos tudja). Na azt a mentést kell elküldeni a NAVhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!