Mit tegyek ha a postán kilopták a csomagom tartalmát?
Figyelt kérdés
most rendeltem az ebayről egy sapkát meg 2 pár zoknit és félek hogy én is úgy fogok járni mint az egyik ismerősöm hogy kilopják a borítékból a terméket. valaki járt már így és ha igen lehet valamit tenni?2013. nov. 11. 18:47
1/5 anonim válasza:
Jártam így, hogy megdézsmálták a csomagomat. Írtam panaszlevelet, az a nesze semmi fogd meg jól válasz jött.
Annyit tudok tenni, hogy megoldom másképp ha küldenem kell valamit.
2/5 A kérdező kommentje:
hát bízom benne hogy nem fog bekövetkezni, gusztustalanok, azért köszi a választ :)
2013. nov. 12. 10:57
3/5 anonim válasza:
semmit, keresztet vetsz rá. De meg kell jegyeznem hogy belföldi csomagjaim jóval gyakrabban "sérülnek meg" vagy vesznek el mint a külföldről érkezők, még szerencse, hogy a postások nem tudják mi van benne, vagy hogy van e vmi trackingja:D
4/5 anonim válasza:
A legviccesebb (??? ha annak lehet nevezni) az volt, hogy a barátnőm egyből megírta felháborodottan a blogján, erre sokan kommentáltak, mesélték a saját történetüket. Valaki azt írta, hogy ő Svájcból küldött vagy várt (erre nem emlékszem) csokikat, de csak az üres csokipapír érkezett meg.
5/5 A kérdező kommentje:
úristen, hát ez tényleg nevetséges
2013. nov. 19. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!