Van a NAV-nak e-számlázó programja?
csak ezt találtam, de ez mintha nem program lenne, hanem csak amin be lehet jelenteni, hogy elektronikus számlázó lesz valaki.
Nem találom, vagy létezik, hogy a milliárdokból fenntartott NAV nem biztosít e-számlázó programot az adózóknak?
(Próbáltam fizetőset, nem sok sikerrel, bonyolult, meg rád telefonálnak agresszíven, hogy na megveszed-e már a programot. :) Ez elijesztett a további sufni-tuning bt. számlázóprogramjaitól, persze nem kétlem, hogy vannak normális cégek.)
Nincs számlázó programja, de nem is értem, miért is kellene, hogy legyen? A számlatömböt sem veszik meg helyetted (bocs, csak példának említettem)
Viszont rengeteg cég biztosít - NAV által jóváhagyott - számlázó programot, van közöttük ingyenes is:
Ahogy ingyenesen biztosítja az általános nyomtatvány beküldőt, logikus lenne, hogy biztosítson egy alapszintű számlázóprogramot. Az adózás állami érdek, annak megkönnyítése szintén.
Nem a pénz a lényeg, millió egy költség van sajnos. A fizetős programmal nincs baj, csak az agresszív marketinggel, amibe belefutottam, egyszerűen rossz a tapasztalatom.
Te direkt agy ilyen ostoba, esetleg nem tudsz olvasni vagy éppen menstruálsz? :)
Szerintem dugulj el és ne itt veszekedj, azzal, hogy szándékosan az ellenkezőjét mondod amit leírtam.
Ha nem tudod értelmezni a kérdésem, hozzászólásim, akkor nem kötelező válaszolni.
Én etetem a NAV-ot, én veszek mindent amit a nav írat programokat, mielőtt nagyon hasra esnél a NAV munkájától.
én alatt az összes adófizetőt értem, ez nektek, a gyengébbek kedvéért írtam le ;-)
Eredjetek veszekedni máshova, remélem nem könyvelők vagytok, mert akkor megértem a problémátok, ők egy külön állatfaj.
Ó, te jó Isten!
Ennyi dühös ember!
Na szóval, nincs a NAV-nak számlázóprogramja, amit Neked adhatna ingyen.
Az ilyen "én etetem a NAV-ot, én tartom fenn az egész államot" szövegtől pedig befáradok. Ha nem tetszik az, amit ez az állam nyújtani tud, akkor el lehet ballagni egy másikba, hátha ott jobb lesz, és csak magadat kell etetned.
Valahol az értékrendeddel problémák vannak. :)
Nem nekem, hanem mindenkinek. Te is félremagyarázod szándékosan az ember szavait. Hihetetlen aljas és kártékony ember vagy.
Azt pedig gondold át, hogy kit küldesz külföldre.
Letöltöttem egy demo programot, a Mikro Számlázót a Provimax-tól, ezt dobta elsőre a kereső.
Kitöltöm, ahogy a bemutató videóban látom, majd szeretném a partner adatait eltárolni,
Microsoft Visual FoxPro - hibaüzenet! az adószám hibás!
(Az adószám nem hibás, évek óta ez a partner cég adószáma, a weboldalukon is közzé van téve.)
Most tényleg magyarázzam tovább, hogy egy cég aki úgy hirdeti magát, hogy 19 éve van a szakmában, hogy lehet ennyire igénytelen?
idézem a weboldalukról:
"Több mint 19 éve vagyunk a számlázó programok piacán, ezért szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy vállalkozását ne ítéljék meg egy ronda - esetleg szakadt - kézi számla miatt."
Ezért szeretném, ha a NAV kiadna egy egyszerű számlázó programot, amit lehet használni. Ki más tudna megírni egy programot, mint akik évek-óta a teljes kereskedelmi palettával szembesülnek. Aki képes úgy megírni egy programot, hogy a szoftver elfogadjon egy nyamvadt adószámot.
Korábban egy másik cég programját próbáltam ki, hasonlóan sikertelenül, magyartalan párbeszédablak és hasonló igénytelenségről árulkodó apró bakik.
Ráadásul a cég kedvesen rám telefonált x hónap múlva, hogy akkor megveszem-e a programot. Na ne...
Ugye megérted, megértitek, hogy szeretnék egy hivatalos, jól működő programot, és nem a pistike bt. számlázóprogramjaival xarakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!