4 órában vagyok bejelentve és 8 órában dolgozok. Ha feljelentem a munkaadòm engem is megbüntetnek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 22:45
21/23 anonim válasza:
Nem, nem azt kell védeni. Fel lehet jelenteni. De egyúttal magat is jelentse mar fel a kerdezo, hiszen o vállalta, hogy ezentúl 4 órát bejelentve 8at dolgozik. A szemét főnököt büntessék meg - ez világos. De akkor a szemet alkalmazottat is. Igy igazságos.
22/23 anonim válasza:
Na mindegy, már csak azért is hülyeség, mert ha a NAV azt várja, hogy kiderüljenek az ilyenek, akkor nem azt kéne büntetni, akinél van rá esély, hogy akármikor is, de jelenti. Mert az ott dolgozón kívül más nem fogja jelenteni úgy sem. Az meg, hogy a munkavállaló is büntethető nem fogja ezt a dolgot vissza, mert ugyanúgy elmegy és elvállalja, ha nincs más.
23/23 anonim válasza:
Jaj,de jó látni itt ezt a sok vállalkozó védőt,mintha az alkalmazottnak lenne abból haszna,hogy 4 órára jelentik be.
Ezzel érvel a sok kizsákmányoló vállalkozó.
Nagyon sok helyen ennyire jelentik be az embereket,meg sokan nem is válogathatnak,aztán ezzel élnek vissza.
Élik világukat,nyaralnak,dőzsölnek,azok,akik meg rájuk dolgoztak semmi nyugdíjat nem kapnak,már ha meglesz a szükséges 40 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!