Ez után kellene adóznom vagy valahová bejelenteni? Megüthetem a bokámat?
Cukrász vagyok jelenleg munkaviszonyban ám itthon pici gyerekkel gyesen.
Mind emellett készítek süteményeket (itthon)melyeket internetes oldalon is hirdetek...Ill adok el,valamint ismerősöknek....
Ma hívtak a Budapesti központi adó és pénzügytől nem tudom milyen okból,mivel visszahívtam a számot ezt is onnan tudom hogy onnan kerestek,ott több tel számot bemondott a gép de egyiken sem tudom elérni őket....
Valaki tudna segíteni hogy az eladott sütik miatt ill a hirdetéseim miatt megüthetem e bokámat..valamint ilyenért feljelenthet esetleg egy rosszakaró hogy itthon sütök és nem adózok utána,ill kellene e...
Mit tehetek?
Hogy tudnám ezt legálisan csinálni?már ha csak úgy lehet?
Várom a mielöbbi válaszokat....valamint hogy szerintetek csak ez ügyben kereshetnek erről a számról?
Köszönöm!
Vasúti lakás volt,potom összegér részletre megvásároltuk.
Anyum egyből az én nevemre (lánykori)nevemre iratta,ő haszonélvező.A széljegyzetben a vasút ott volt eddíg míg a fent álló részletek le nem mennek..Anyum örökölt,a hátra lévő részleteket kedvezményesen ki lehetett fizetni 200ezer volt,ez megtörtént,a avasút és mi is beadtuk a papírokat a földhivatalba,,már meg is kaptam a papírt hogy lekerültek róla,most a herce hurca megy a nevemre iratással mert azóta megházasodtam,és kérik a házassági anyakönyvit ill meváltozott az utca neve..most ez van intézés alatt.
Remélem érthetően írtam,ezeket tudom,de nem értek hozzá....Most a végkifizetés (200ezer) után kellene valami illetéket fizetni ha jól értem?
Vagy az egész vételár után?
Nem hívtak azóta....
De az viszont kiderült hogy kavarodás van a címekkel...mert nem írták át az utca név változást,hanem beírták hogy a régi címen lakok,és az utca változásból eredő ingatlan is az én nevemen van..így van 2 lakásom...lehet e miatt kerestek mert azt hiszem valamilyen határ felett a 2.ingatlan után adózni kell...nem tudom tegnap ki lett javítva azaz beadva a papír a földhivatalba...remélem nem keresnek többet...
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!