Ez után kellene adóznom vagy valahová bejelenteni? Megüthetem a bokámat?
Cukrász vagyok jelenleg munkaviszonyban ám itthon pici gyerekkel gyesen.
Mind emellett készítek süteményeket (itthon)melyeket internetes oldalon is hirdetek...Ill adok el,valamint ismerősöknek....
Ma hívtak a Budapesti központi adó és pénzügytől nem tudom milyen okból,mivel visszahívtam a számot ezt is onnan tudom hogy onnan kerestek,ott több tel számot bemondott a gép de egyiken sem tudom elérni őket....
Valaki tudna segíteni hogy az eladott sütik miatt ill a hirdetéseim miatt megüthetem e bokámat..valamint ilyenért feljelenthet esetleg egy rosszakaró hogy itthon sütök és nem adózok utána,ill kellene e...
Mit tehetek?
Hogy tudnám ezt legálisan csinálni?már ha csak úgy lehet?
Várom a mielöbbi válaszokat....valamint hogy szerintetek csak ez ügyben kereshetnek erről a számról?
Köszönöm!
igen kéne adózni
meg is fognak miatta bírságolni
legálisan egyéni vállalkozóként ill ántsz engedéllyel lehetne, üzlethelyiségben
de kétlem, hogy ezért telefonon hívnának, a behívó általában levélben szokott menni, hogy nyoma legyen
Szállodában dolgozok jelenleg,mármint velük vagyok munkaviszonyba..most épp itthon gyesen.
Hogyan intézzem,Hogy megy ez?
Felhívom a munkavállalót hogy én itthon is készítek tortákat...vállalkozóit akkor is ki kellene váltanom nem?
Köszönöm a válaszokat!
Remélem tényleg nem emiatt keresnek,mert akkor fizethetek...volt most örökség a családban ill ingatlan nevemre iratás,bár a haszonélvezet megtartásával lehet azért hívtak?Na minegy levettem a hirdetéseket,és ezt el kell rendeznem de hogyan kezdjem?
Köszönöm!
De ez miért érdekli őket?
Anyum haszonélvező,de elköltözik,így nevemre iratás történt haszonélvezet megtartásával..egy lakásról van szó...ilyenkor mit mérnek fel??
Ezt így szokták?
Ilyet még nem hallottam..bár legyen,ennek jobban örülnék mint a süteményes sztorynak..
ilyen értékű ingatlant nem szoktak nézegetni...
ki volt az előző tulaj? anyukád?
Bocsi de nem igen vagyok jártas e téren?
A vasút és mi is beadtuk és meg is kaptam a földhivataltól a papírt hogy lekerültek a széljegyzetről....tehermentes a lakás...illeték bélyeg..lett fizetve...
Vagy most arra gondolsz,hogy mintha vettem volna egy lakást,az után kijönnek felmérik azt és kell fizetnem ??%ot.
Vagy a kifizetett 200ezer utáni kell fizetnem ??%illetéket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!