Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol tudom név nélkül bejelente...

Hol tudom név nélkül bejelenteni ill. feljelenteni azt a vállalkozót, aki nem jelenti be az alkalmazottait?

Figyelt kérdés
Online bejelentésre főleg név nélkül van e lehetőségem?
2011. jún. 17. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
munkaügyi főfelügyelőségnáél
2011. jún. 17. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ott dolgozol, akkor ezzel magadat is feljelented.
2011. jún. 17. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
De k.cs.g vagy te kérdező! Ő legalább dolgozik, nem segélyen él, a más pénzéből. Ha segíteni nem tudsz, miért kell ártani másnak? Ezeket a rosszindulatokat te is visszafogod kapni az élettől. Ha téged nem jelentett be, akkor te is cinkosa vagy. Ha nem rólad van szó, akkor meg inkább a saját dolgaiddal foglalkozzál. Van mit javítani a felfogásodon!
2011. jún. 17. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
harmadik, de naiv vagy...és hülye
2011. jún. 17. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
3.-nak! Ha feketén dolgoztatja az embereket,akkor adócsaló! Ez sem jobb,mint segélyből élni! Az APEH-nál is tehetsz bejelentést. Az ilyen vállalkozó megérdemli,hogy megbüntessék.
2011. jún. 17. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
A 3.-nak igaza van! Nem kötelező ott dolgozni, ha nem ott dolgozik, akkor pedig semmi köze hozzá! Én is utálom az ilyen feljelentgetős majmokat.
2011. jún. 18. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:
31%

Én a 3.-kal értek egyet!

Kíváncsi lennék, ha a kérdezőnek kellene választani, hogy segély, vagy fekete-munka, mit választana?

2011. jún. 18. 07:42
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

Név nélkül akarsz feljelentést tenni? Ez nagy bátorságra vall! Nem mered felvállalni az alattomosságodat?

Az Apehnak több esze van. Az ilyen bejelentések (név nélkül!) többször alaptalanok, csak irigységből fakadnak. Az Apeh nem fecsérel időt arra, hogy kivizsgálja a te rosszindulatodból fakadó irományodat. Akkor az igazi csalókra nem lenne idejük.

Vállald fel a nevedet, hátha te is megütöd a bokád!

2011. jún. 18. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm a hozzászólást azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak.

2. A többinek meg csak gratulálni tudok...

2011. jún. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!