Adóbevallás. GYED-en vagyok. Adójóváírást kértem 2010-re. Fizetek vagy kapok vissza?
Figyelt kérdés
Hogyan számolható ki, hogy mennyit kérhetek vissza, ha egyáltalán kérhetek, és nem vissza kell fizetnem. A 2.750.000 Ft-ost határt még csak alulról sem súrolom, ezért csak nem kell visszafizetnem semmit.:S Kérném a családi adókedvezményt, kérném az 1 gyerek után járó 4000 Ft-ot.(ha jól tudom ezek járnak) A bérjövedelmem a GYED-ből kb. 1,1m Ft volt. Számított adóelőleg 238.000 Ft adójóváírás 165.000 Ft. Levont adóelőleg 73.000 Ft. Köszönöm szépen a válaszokat.2011. febr. 3. 14:59
21/22 A kérdező kommentje:
Kissé zavaros, de megkérdezem a munkahelyem ezekről a dolgokról. Köszi az eddigieket. Minden jót!
2011. febr. 7. 21:55
22/22 A kérdező kommentje:
Leírom, hogy ha esetleg mást is érdekel. Hiába nem nyilatkoztam idénre még, az OEP automatikusan azzal számol, ami tavaly volt, tehát, hogy kértem adójóváírást. Azért kaphattam 2100 Ft-al kevesebbet, mert a kormány úgy akarta.:( Hiába az ígéretek, hogy jobban járunk, még a GYED-emből is kevesebbet kapok, mivel több az adóm valószínűleg. Ez van, ezt kell szeretni.:S
2011. febr. 8. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!