Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha vki olcsón tud venni...

Ha vki olcsón tud venni kriptot és utána felmegy mondjuk 50x magasabb árra az tényleg megkapja ezt a pénzt vagy nem működik?

Figyelt kérdés

Nincs olyan hogy hiába vettem pl egy példa 5 dolláros áron 8 millióért solana-t aztán elakarom adni amikor 200 dollárt ért és hiába akarom nem tudom eladni vagy ez mindig működik? Vagy vki kell a túlsó oldalon legyen aki ilyen drága áron meg is veszi tőlem és ha épp nincs ilyen akkor lóg a levegőben a kérelmem és lehet meg se valósul? Vagy a tozsde akinél vagyok annak az a dolga hogy megoldja magának ezt es én instant így is úgyis megkapom a pénzem mert kigazdalkodja a cég a sok vesztes ugyletbol?

Tényleg nem tudom elkepzelni hogy vkinek ennyi rengeteg pénzt csak úgy odaadnak mert úgymond kockáztatott aztán most csilliardos lesz igy

jún. 13. 12:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Brokernel van parositas nem en szoktam egyezkedni jozsival megveszi e

Limit sell x =x aron vagy felette eladja

Es 1-tobb szaz millio adasvetel megy naponta

Naponta elmegy a tranzakcio.

jún. 27. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!