Ha vki olcsón tud venni kriptot és utána felmegy mondjuk 50x magasabb árra az tényleg megkapja ezt a pénzt vagy nem működik?
Nincs olyan hogy hiába vettem pl egy példa 5 dolláros áron 8 millióért solana-t aztán elakarom adni amikor 200 dollárt ért és hiába akarom nem tudom eladni vagy ez mindig működik? Vagy vki kell a túlsó oldalon legyen aki ilyen drága áron meg is veszi tőlem és ha épp nincs ilyen akkor lóg a levegőben a kérelmem és lehet meg se valósul? Vagy a tozsde akinél vagyok annak az a dolga hogy megoldja magának ezt es én instant így is úgyis megkapom a pénzem mert kigazdalkodja a cég a sok vesztes ugyletbol?
Tényleg nem tudom elkepzelni hogy vkinek ennyi rengeteg pénzt csak úgy odaadnak mert úgymond kockáztatott aztán most csilliardos lesz igy
Brokernel van parositas nem en szoktam egyezkedni jozsival megveszi e
Limit sell x =x aron vagy felette eladja
Es 1-tobb szaz millio adasvetel megy naponta
Naponta elmegy a tranzakcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!