Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha vki olcsón tud venni...

Ha vki olcsón tud venni kriptot és utána felmegy mondjuk 50x magasabb árra az tényleg megkapja ezt a pénzt vagy nem működik?

Figyelt kérdés

Nincs olyan hogy hiába vettem pl egy példa 5 dolláros áron 8 millióért solana-t aztán elakarom adni amikor 200 dollárt ért és hiába akarom nem tudom eladni vagy ez mindig működik? Vagy vki kell a túlsó oldalon legyen aki ilyen drága áron meg is veszi tőlem és ha épp nincs ilyen akkor lóg a levegőben a kérelmem és lehet meg se valósul? Vagy a tozsde akinél vagyok annak az a dolga hogy megoldja magának ezt es én instant így is úgyis megkapom a pénzem mert kigazdalkodja a cég a sok vesztes ugyletbol?

Tényleg nem tudom elkepzelni hogy vkinek ennyi rengeteg pénzt csak úgy odaadnak mert úgymond kockáztatott aztán most csilliardos lesz igy

2024. jún. 13. 12:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
20aska te meg pont az a tipus vagy aki eroszakkal akarja megoldani a problemajat. Az ilyen szhaziakbol lesz 50evesen egy semmirekello nincstelen alkoholista bohoc akinek a legnagyobb szorakozasa ha a szar munkaja utan beverhet 3kobanyait es nezheti ahogy a ronda felesege es a neveletlen buta kolkei szinten alkalmatlanok az eletre.
2024. jún. 14. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
44%
😂😂😂
2024. jún. 14. 17:14
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Hű, de sok pirosat kaptál. Legközelebb ne Pénteken kommentelgess, biztos kihozza a frusztráltságot az egész heti f*s munkahelyen való robotolás.😬
2024. jún. 14. 17:22
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

Ez az élénk prolizás általában azokra jellemző, akik abban a tévhitben vannak, hogy sikerült kivakarózniuk ebből a létállapotból.

(Nagyon kínos és kellemetlen az illetőre nézve, de szerencséjére ebből mit sem érzékel)

A valódi felsőbb, polgári társadalmi rétegek nem szoktak prolizni, nem üzengetnek lefelé a proliknak, mert semmi dolguk velük. Nincs szükségük rá, hogy így hangsúlyozzák különbözőségüket, mert az evidens.

2024. jún. 14. 18:01
 25/31 anonim ***** válasza:
44%
#25 leírt mindent, szóval kb. felesleges is tovább szájkaratezni 🙂👌
2024. jún. 14. 18:05
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Boven az atlag felett vagyok kozel fel milliard vagyonnal, a proli az proli... Nincs mit szepiteni, penzugyi analfabetak kollekcioja termeszetes hogy lepontoznak neha...
2024. jún. 14. 19:24
 27/31 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem a gyakorikérdések az első számú ilyen nagyon plebejus oldal, ahol a legmagasabb az önbevallás alapján egy főre jutó dollármilliomosok száma.

😂😂😂

2024. jún. 14. 19:31
 28/31 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond, amit csak akar...

Szerintem meg csak egy frusztrált troll vagy, akinek nincs egy petákja sem, ezért egy anonim oldalon próbál flexelni a nagy semmivel 🤔

Ez így rettenetesen gyenge, értelmetlen és szánalmas szóf*ás marad alátámasztás nélkül 😬

2024. jún. 14. 20:38
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha olyan kriptót választasz ami fent van nagy tőzsdéken, akkor el tudod adni market áron is azonnal. Azonnal meg is kapod érte a $
2024. jún. 18. 19:31
 30/31 anonim ***** válasza:

50x az inkabb munkaval jon nem tozsden

Ami felmegy az mehet le is

Mesz 50et de 70et varsz bennhagyos es holnap 30

Kiveszed?

Kalkulaciok mellett sok ismeretlen es meghatarozhatatlan tenyezo miatt nincs keistalygomb

Csak olyan akinek nagyobb szinten jon be mint masoknak

En udemy es fb csoportokbol tanulok

Youtubon vannak akik hasonlo ev ket tartanak

Financen olvasok

Es trading view, valamint egyeb oldalakrol olvasok

Celarak nagyon valtozok

Mindent fenntartassal es diverzifikalassal kezelj

5-15%nal tobb ne legyen benne

Mert -80% is opcio nem csak az 50x" bilibe logva

Es nem csak kripto futhat jol

Most az ai bubi megy

Ezust is fog. (Limitalt banyaszati kapacitas, nem novelheto a kovetelmenyhez, es elfog fogyni 50-100even belul)

Ami felertekeli

2024. jún. 27. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!