Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha vki olcsón tud venni...

Ha vki olcsón tud venni kriptot és utána felmegy mondjuk 50x magasabb árra az tényleg megkapja ezt a pénzt vagy nem működik?

Figyelt kérdés

Nincs olyan hogy hiába vettem pl egy példa 5 dolláros áron 8 millióért solana-t aztán elakarom adni amikor 200 dollárt ért és hiába akarom nem tudom eladni vagy ez mindig működik? Vagy vki kell a túlsó oldalon legyen aki ilyen drága áron meg is veszi tőlem és ha épp nincs ilyen akkor lóg a levegőben a kérelmem és lehet meg se valósul? Vagy a tozsde akinél vagyok annak az a dolga hogy megoldja magának ezt es én instant így is úgyis megkapom a pénzem mert kigazdalkodja a cég a sok vesztes ugyletbol?

Tényleg nem tudom elkepzelni hogy vkinek ennyi rengeteg pénzt csak úgy odaadnak mert úgymond kockáztatott aztán most csilliardos lesz igy

jún. 13. 12:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

Ha lesz egy kripto ami 1dollarrol felmegy 100ra, akkor arra a kriptora lesz akkora kereslet hogy kvazi azonnal el tudd adni es a penzedhez juss barmilyen kriptotozsden.

Erdemes nezegetni hogy mekkora volumeno forgalom bonyolodik le egy egy dragabb coinnal naponta. Meg tobb 10k dollarra is boven lenne azonnal kereslet

jún. 13. 14:37
 12/31 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó példa volt köszönöm utolsó, esetleg aki nem ma kezdte hogy tapasztalta, ha vki elakarja adni magas árfolyamon a csomagját mennyi ido alatt szokott végbe menni átlagosan a tranzakció? Órák? Napok? Vagy napok, 1-2 hét ritkábban csak?
jún. 13. 14:39
 13/31 anonim ***** válasza:
33%
Azonnal.
jún. 13. 14:44
 14/31 anonim ***** válasza:
59%

Ha piaci áras megbízást adsz, az azonnal teljesül, mert akkor a tőzsde összepárosít az ajánlati könyv aktuális legjobb ellenajánlataival.

Ha limitáras vételi (eladási) megbízást adsz, az attól függ, hogy mennyien vannak előtted a sorban, és mennyire “özönlenek” az eladók (vevők).

jún. 13. 14:52
 15/31 krwkco ***** válasza:
60%

" Vagy a tozsde akinél vagyok annak az a dolga hogy megoldja magának..."

Nem.

Ahogy korábban is írták, a tőzsde csak közvetít a vevők és eladók között. Ha azt akarod tudni, hogy nagyobb értékben el tudod-e adni a kriptódat, akkor érdemes megnézned, hogy azon a tőzsdén, ahol eladnád mennyi a napi forgalom abból a kriptóból. Vagy mekkora az első 10 vételi ajánlat összege. Ha ez az állapot fennmarad, mire eladásra kerül a sor, akkor le tudod majd zárni az ügyletet.

jún. 13. 15:50
 16/31 anonim ***** válasza:
39%

Ennyire vakon a tozsdevel kapcsolaatosan kb 13 eves koromban voltam...

Felemsz akarmelyik kriptotozsdere, megnyitod a depth chartot, amit ott latsz akkora erteket akarmikor tudsz kereskedni. Ha meg icebreg orderbe adod el akkor meg joval tobbet is.

A te szinteden nem fogsz talalkozni annyi penzel amit ne tudj eladni. Ha meg mar annyi van valakinek akkor OTCn siman el tudja adni

jún. 13. 16:07
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem nagy a pofád egy kicsit? 🤔

jún. 14. 13:24
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem, zavar hogy nem mindenki buta proli?
jún. 14. 13:50
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Jonnek is a proli 50%os lepontozok.
jún. 14. 14:13
 20/31 anonim ***** válasza:
20%
Te vagy pont az a típus, aki élőben, ha szemtől szemben ezt kellene megmondanod egy férfinak kezed lábad remegne mint a kocsonya 😂😂😂
jún. 14. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!