Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Meg teheti egy munkáltató a...

Meg teheti egy munkáltató a lentit?

Figyelt kérdés
Próbaidő alatt (ami fél év) csak utólag jár a cafeteria (éves összeg 150)nekem kB 130 ami jár. Osztály vezető azt mondta nem hosszabbít velem mert nem vagyok képes arra a munkakörre amire felvett (azt mondta a 2 hónap időarányos részét megkapom a cafnak) de én előtte mint kiderult megkaptam. Adathalasz emailnek hittem, saját alkalmazásban beleptem és ott volt az összeg. Megteheti azt h készpénzben kéri vissza a munkáltató? Mert akkor az utolsó 2 hétben majdnem ingyen dolgozok. (nettó 258 a full hónap, próbaidő alatt)
2024. máj. 1. 15:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem kell KP-ben visszafizetni, átutalva is jó.

Azt meg nem értem, ha többet kaptál, mint ami jár, akkor miért meglepö, hogy a jogtalul kapott összeget vissza kell adni!

2024. máj. 1. 18:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem én kértem hogy utalják el... Az a 130 amit kapnék utolsó frizura, az majdnem az albérletet kiadja. Erre utalhatom nekik vissza..
2024. máj. 1. 19:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem az utolsó 130-at utalod vissza, hanem azt amit év elején kaptál.
2024. máj. 1. 19:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Összesen kaptam 130at.most kaptam múlt héten. S kedden mondták hogy 14en vége
2024. máj. 1. 19:23
 15/29 anonim ***** válasza:
Ne fárasszál már.
2024. máj. 1. 19:24
 16/29 A kérdező kommentje:
2 hétig ott vagyok reggeltől estig és nem kapok rá csak x Ftot... Mert ők hibáznak? De akkor maradjon szépen rajta a szép kártyan amit kaptam. S ne hívják vissza..
2024. máj. 1. 19:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
És biztos csodálkozol, hogy nem találtak alkalmasnak arra az akármilyen pozícióra... :D :D :D
2024. máj. 1. 19:31
 18/29 anonim ***** válasza:

Teljesen lényegtelen, neked mi a véleményed, a jogtalanul felvett összeget vissza kell adnod, vagy ha bíróság elé kerül az ügy, akkor ennek sokszorosát kell fizetned, a téves összeget vissza kell adni, a késedelmi kamatokkal együtt, és a teljes perköltséget is neked kell fizetni.

Szóval ha a lehetö legjobban akaszt kijönni az ügyböl, akkot most visszafizeted.

2024. máj. 1. 19:47
 19/29 A kérdező kommentje:
Bocsi.. 17es..kormányzati tisztviseloként dolgoztam.. Nem egy kis senki. Oké hogy vissza kell fizetni, de így a fizetésem (ami bankkártyán van) amiből élek, fizetem a dolgokat, albérlet, ebéd stb.. Azt a szép kártyan lévő összeggel nem tudom rendezni. Ez a bajom. Mert ok hogy vissza kell adni, de akkor higy rendezem amire a Kp kell?
2024. máj. 1. 21:09
 20/29 anonim ***** válasza:
kártyán nincs pénz
2024. máj. 1. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!