Tényleg a Wolt fizeti a dílerek helyett az adót?
Itt találtam az infót: [link]
Ti Wolt-os kajadílerként nem fizettek adót? Egyszerűen nem tudom elhinni. Bevételek után kell adót fizetni, a Wolt vállalat, hogyan fizeti be a dílerek helyett az adót? A kajadílerek nevében fizetik be? Vagy ez, hogy megy? Aki Wolt-os kajadílerként dolgozik az válaszoljon légyszi mert énis az akarok lenni! Meg elvileg kell valami adókártya is hozzá. Adókártya még létezik? Ha jól tudom, valahol olvastam már megszűntették az adókártyát de nem biztos. Nem is kell akkor könyvelőiroda meg semmi, elintézi a dílerek helyett a Wolt? Túl szép, hogy igaz legyen.
Ez egy megbízható oldal?
Azthiszem innen fogok tudni informálódni. Már bánom, hogy feltettem ide kérdést, legközelebb a neten keresek választ. Minden infót megtaláltam egy helyen, kösz, hogy senki sem segített és mindenki bunkó volt velem. Több választ már nem várok, ne írkáljatok ide, tartsátok meg a véleményeteket!
Egy nagyon okoskodni akaró azt írta, hogy az egy dán oldal, Magyarországon ilyen nincs. Akkor miez amit olvasok egy magyar oldalon???
"Ha a Wolton keresztül dolgozol, akkor a Wolt felé kiállított számláidat 2 hetente, önszámlázással állítjuk ki, hogy ne kelljen a számlázással bajlódnod. Saját fejlesztésű, belső számlázórendszerünk minden fizetési ciklus után, automatikusan elkészíti a számlákat és elküldi neked (vagy ha úgy állítottad be, akkor közvetlenül a könyvelődnek) e-mailen.
2020 Július 1-től minden kiállított számlának egyből be kell kerülnie a NAV online rendszerébe is, így a számlázó rendszerünket mi is felkészítjük erre a feladatra."
KÉrdező, fogod magad, elballagsz egy könyvelőhöz, kifizeted neki az óradíját és mindent el fog magyarázni.
Az mondjuk engem érdekelne, hogy miért épp éjszaka akarsz ételt szállítani, amikor az éttermek-konyhák döntő többsége zárva van?
"Én nem ételfutár akarok lenni hanem ételdíler!!! Ételeket akarok szállítani nem csomagokat!!!"
a díler kereskedik valamivel (magyarul szinte kizárólag a drogkereskedő kapcsán használjuk ezt a kifejezést). A futár viszont csak mások megbízásából a kiszállítást végzi. Pontosan ugyan olyan tevékenység az, hogy egy GLS futár kiszállít egy csomagot, mint az, ha Te kiviszel egy pizzát.
17 évesen nem fogsz tudni vállalkozóként dolgozni a woltnál.
Diákszövetkezeten keresztül csatlakozz hozzájuk, így az adózással nem kell foglalkoznod.
"17 évesen nem fogsz tudni vállalkozóként dolgozni a woltnál."
18 évesen kezdem a munkát, nyílván nem most! Nem most szöktem el kiskorúként a szüleimtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!