Villamos szeretnék lenni. És németorszagban dolgozni. Tényleg olyan rohadt jól keresnek mint?
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 17:21
2/9 anonim válasza:
Te vagy az aki eredetileg komp akartál lenni de nem komp lett..?
3/9 anonim válasza:
Én is villamos vagyok, csak én itthon. Jól fizet, csak nagyon nehéz azt a sok embert elcipelni a hátamon
4/9 anonim válasza:
Emberből villamos? Ez vmi sci-fi film?
5/9 anonim válasza:
Ha valamilyen villamosipari szakképzettségre, szakmára gondolsz, akkor nettó 2-4 ezer eurós fizetésre lehet számítani Németországban.
6/9 anonim válasza:
Nem lesz egyszerű aaz álmod. Mondjuk egy villamosszék még esetleg, de maga a villamos? Azt nem lesz könnyű megvalósítani. Mindenesetre sok sikert az álmaidhoz, lehet, hogy a következő életedben pedig szappantartó leszel.
7/9 anonim válasza:
Miért kell így nekiesni? Én trolibuszként dolgozom Németbe, és megkeresem a havi 10 ezer eurót! Kérdező, ne törődj azokkkal, akik leszólnak, csak irigyek, vágj bele!
8/9 anonim válasza:
Én kamion vagyok! Gyűlölöm Ciprust és Angliát ott baloldali kézszabály van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!