Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most tényleg nem lehet ugy...

Most tényleg nem lehet ugy megforgatni 500 e-1 M Ft-t, hogy profitáljon belole valaki és tenyleg "kenjem a hajamra"?

Figyelt kérdés

Egy alkalommal egyösszegben lesz ennyi pénzem. 500 ezer felett de ahhoz tudok még mellé tenni a fizumból, durvan 1 MFt is lehet egy alkalommal a kezemben.

(Amugy a fizubol hónapról hónapra élek plusz beveteleim nincsenek)

Es azon gondolkodom hogy ezzel a "tőkével" el lehetne indulni, vagy tőzsdézni vagy bàrmit, de a legjobb lenne forgatni.

De mindenki azt mondja higyjem már el ennyiből semmit nem lehet kihozni! Költsem magamra festésre, felujitasra akármi, csak elkölteni lehet ennyit, profitálni belole nem

És gyerekes álmodozónak hoznak ki.

#1 M Ft értéke
2023. okt. 10. 16:24
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
76%
Kaszinóban meg tudod forgatni és a tőzsdén is de befektetésre rövid távon semmit nem kapsz ami nem rizikós.
2023. okt. 10. 16:28
 2/43 anonim ***** válasza:
10%
Én ennyit költök havonta kajára + rezsire. Lehet vele tornázni, csak nem érdemes.
2023. okt. 10. 16:30
 3/43 anonim ***** válasza:
41%

Szerinted okosabb leszel majd, mint azok, akik a világ pénzének a 80%át kezelik, és ez a munkájuk, hogy informálódjanak?

És megérné 1M forinttal cseszkődni? Mert megértem, hogy 1 milliárdnál már az 1%os győzelem is győzelem, de ennyi pénznél...

a legjobban akkor jársz ha berakod valamibe, és 5-10 évig rá sem nézel, csak csinálod a dolgod. Minden mással kétszer akkora az esélye hogy buksz, mint hogy nyersz.

2023. okt. 10. 16:56
 4/43 anonim ***** válasza:
28%

Lehetni lehet, de mind szerencsejáték és nagyobb az esély a bukásra mint a nyerésre… Ilyen szempontból akkor már lehet, hogy a Tippmix a legjobb választás.

Ha ennyi pénzből el lehetne kis kockázattal valami értelmeset érni, akkor nagyon sokan csak egyre feljebb és feljebb haladnának, ugyanis ennyi úgy az ország 60 százalékának, azért van szintén.

2023. okt. 10. 17:04
 5/43 anonim ***** válasza:
74%
Igen, lehet.
2023. okt. 10. 17:40
 6/43 anonim ***** válasza:
23%
Meg kell duplázni forexen, victory módszerrel.
2023. okt. 10. 17:43
 7/43 anonim ***** válasza:
22%

Nem teljesen értem mit értesz "megforgatás" alatt, viszont akár már 10e forinton is lehet hozamot realizálni (más kérdés mennyI a reál hozam).

Rövid idő alatt megsokszorozni a pénzt viszont szerencsejáték, akár 0 is lehet a végén. Szerintem befektetni hosszútávon érdemes olyan termékbe, amit ismersz.

2023. okt. 10. 17:45
 8/43 anonim ***** válasza:
64%

Én a helyedben állampapírt vennék jelenleg, az egy fix kamattal hasznot hozhat.

Azonban valóban nem a legtöbb pénz a forgatásra, kereskedésre, inkább befektetésnek lenne jó.

2023. okt. 10. 20:38
 9/43 anonim ***** válasza:
0%

Haver én annyit havi szinten rakok félre, ez kb apró pénz.

Tudod a te időd is pénz, nem feltétlen éri meg lehajolni az apróért, de ha ennyire keresed a bajt neked vegyél belőle cryptot pl.: doge coint azt abból könnyen lehet 10m-ád is akár.

2023. okt. 10. 20:40
 10/43 anonim ***** válasza:
80%

8-as vagyok.

9-esnek:

Aprópénz :DDD

Ezeket a gyakoris újgazdagokat mint te annyira bírom:D

2023. okt. 10. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!