Sporoltam 2 millio forintot. Mibe lenne ezt érdemes megforgatni? Tudom, szakemberhez kellene fordulni, plussz ez kevés pénz .. de érdekelne a véleményetek. Bármi amivel ti foglalkoztok? Erre a pénzre legközelebb fél év mulva lenne szükségem.
Uhhh, hát olyan bombabiztos dolog nincs, amivel ne tudnál ugyanennyit bukni, máskülönben mindenki azt csinálná.
Abba tudok segíteni, mibe NE fektesd:
- MLM-átverés
- Forex, online szerencsejáték
Helló!
Ennyi idő alatt úgy lehet csak megduplázni, ha felteszed a pirosra, és az nyer :D
Egyébiránt kockázatmentesen / kis kockázattal szerintem ilyen max. éves 2-3%-t lehet kihozni belőle.
Én újragondolnám a helyedben a számokat :)
Üdv!
Tök mindegy, hogy 2 millió vagy 200, ma megduplázni pénzt csak kb. ruletten lehet, ahogy írta az előző. Nem véletlen marha alacsonyak a hozamok mindenen, nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, csak úgy lehet pénzeket duplázni.
Ez az egyik, a másik, ha ennyire semmihez nem értesz pénzügyi téren, téged csak nagyon csúnyán be fognak palizni és jó eséllyel bebukod ezt a kis pénzt. Mert 2 millió az nem összeg befektetésnél, főleg ha ez az össz vagyonod. ALAPSZABÁLY, hogy nem rakod mindened befektetésbe. Józan paraszti ész...
Forgasd vissza inkább magadba és tanulj még valami szakmát pl. vagy nyelvet, ez a pénz ennyire elég.
Először tojásban forgasd meg, utána zsemlemorzsában.
Viccet félretéve, ha fél év múlva kell a pénz, akkor befektetni sem éri meg, mert ennyi idő alatt nem hoz semmit.
Ha meg lenne ember, aki olyan tanácsot ad, amivel fél év alatt duplázod a pénzed, az nem ezen az oldalon tengetné az idejét hanem csillagászati összegeket keresne tanácsadással.
"Szeretném legalább megduplázni. "
Középtávon nem reális elvárás. Csak kockázatos dolgokkal és/vagy munkával tudod megduplázni. Szerencsejáték, vállalkozás, stb.... egyikről sem a biztos siker jut az ember eszébe.
Az MLM-es hülyeségek, és egyéb átverések pont az ilyen földtől elrugaszkodott elvárásokból táplálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!