Tudom nem nagy pénz, de 100 ezer ft-ot miben lenne érdemes megforgatni?
Attol fugg mekkora a kockazatvallalasi hajlandosagod. Ha magas akkor irany a Forex vagy akar a kaszinoba felteszed mindet a pirosra :)
Esetleg felhasznalod valami tevekenyseghez amihez ertessz en pl regisegekbe olnem mert ehez a terulethez ertek a szakmamon kivul.
Viszont ha kemeny munkavol minimalber mellett sporoltad meg az osszeget es az minden megtakaritasod, akkor mindenkeppen az elso hozzaszolo ajanlata a legjobb.
Ekkora összegnél ha hasznot is szeretnél látni, komoly utánanézés szükséges a dolgoknak. Rengeteg dologba lehet manapság pénzt tenni. Ne vedd a véleményemet készpénznek, de az én tapasztalatom az, hogy mindig van egy történet ahol
a hullámot meg lehet lovagolni. Persze tudni kell felismerni hogy az induló hullám alatt szilárd a talaj, a háttér, és több hónapos vagy több éves dologról van-e szó, vagy csak egy lufi. Tudom hogy ez egy komoly és nehéz feladat. De amit szeretnél, hogy a 100.000 Ft esetleg megduplázza magát még idén, az egy komoly elvárás. Lehet nem ez a célod, csak egy példa volt. Egyébként nem lehetetlen a dolog, vannak akik megcsinálják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!