Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudom nem nagy pénz, de 100...

Tudom nem nagy pénz, de 100 ezer ft-ot miben lenne érdemes megforgatni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen összeg részvényben nem hoz sokat, sőt ha nem vagy járatos a pénzügyekben, kockázatos is. Most az eddig menő részvények árfolyama is csökken. Nem hoz sokat, de akkor is biztonságosabb a lekötött betét. Nézd át a bankok akciós kínálatát, de az apró betűt is. Sokszor kezdik azzal hogy ...% kamat, és utána apró betűvel teszik hozzá, hogy csak egy hónapra, a lekötés hátralévő időszakára már kevesebb Érdemes 3 hónapos, nem ismétlődő lekötést csinálni, mert akkor a lekötés lejáratakor bemész a bankba és az akkor éppen legkedvezőbb újabb lekötést választhatod. Az automatikusan ismétlődő lekötéseknél az újbóli lekötéshez általában alacsonyabb a kamat.
2012. ápr. 29. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Attol fugg mekkora a kockazatvallalasi hajlandosagod. Ha magas akkor irany a Forex vagy akar a kaszinoba felteszed mindet a pirosra :)

Esetleg felhasznalod valami tevekenyseghez amihez ertessz en pl regisegekbe olnem mert ehez a terulethez ertek a szakmamon kivul.

Viszont ha kemeny munkavol minimalber mellett sporoltad meg az osszeget es az minden megtakaritasod, akkor mindenkeppen az elso hozzaszolo ajanlata a legjobb.

2012. ápr. 30. 06:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ekkora összegnél ha hasznot is szeretnél látni, komoly utánanézés szükséges a dolgoknak. Rengeteg dologba lehet manapság pénzt tenni. Ne vedd a véleményemet készpénznek, de az én tapasztalatom az, hogy mindig van egy történet ahol

a hullámot meg lehet lovagolni. Persze tudni kell felismerni hogy az induló hullám alatt szilárd a talaj, a háttér, és több hónapos vagy több éves dologról van-e szó, vagy csak egy lufi. Tudom hogy ez egy komoly és nehéz feladat. De amit szeretnél, hogy a 100.000 Ft esetleg megduplázza magát még idén, az egy komoly elvárás. Lehet nem ez a célod, csak egy példa volt. Egyébként nem lehetetlen a dolog, vannak akik megcsinálják. :)

2012. ápr. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!