Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tényleg a Wolt fizeti a...

Tényleg a Wolt fizeti a dílerek helyett az adót?

Figyelt kérdés

Itt találtam az infót: [link]

Ti Wolt-os kajadílerként nem fizettek adót? Egyszerűen nem tudom elhinni. Bevételek után kell adót fizetni, a Wolt vállalat, hogyan fizeti be a dílerek helyett az adót? A kajadílerek nevében fizetik be? Vagy ez, hogy megy? Aki Wolt-os kajadílerként dolgozik az válaszoljon légyszi mert énis az akarok lenni! Meg elvileg kell valami adókártya is hozzá. Adókártya még létezik? Ha jól tudom, valahol olvastam már megszűntették az adókártyát de nem biztos. Nem is kell akkor könyvelőiroda meg semmi, elintézi a dílerek helyett a Wolt? Túl szép, hogy igaz legyen.

2024. jan. 1. 05:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%
Visszatért a tanulási nehézséges az újévben is, jeee
2024. jan. 1. 10:36
 22/40 anonim ***** válasza:
93%
Jelentse mindenki a kérdést, idén már nem kell ideírkáljon ez a nyomorék.
2024. jan. 1. 10:39
 23/40 A kérdező kommentje:

"Vedd be a gyógyszereket te pszichiátria szökevény...."

Najó ez undorító ahogyan egy fogyatékkal élővel beszélnek az emberek! Mit képzelsz magadról??? Azért mert nehéz a felfogásom, nem vagyok képben a dolgokkal, fogalmam sincs, hogy mit kell beküldeni a könyvelőnek és honnan mert enyhe fogyatékosságom van azt kell rám mondani, hogy pszichiátriai szökevény vagyok??? Ahelyett, hogy a társadalom felkészítené a felnőtt életre a gyerekeket csak lecseszi őket, hogy minek kell ezt tudnia vagy, hogy miért nem érti, aztán meg 18 évesen elvárják, hogy megértse! Igen, tudom, hogy már egyszer el lett ez nekem magyarázva, hogy mit hogyan kell, hogy kell adózni de elfelejtem és nehezen értelmezem mert tanulási nehézségem van, erről nem én tehetek! Ha senki nem magyarázta el normálisan, sokkal részletesebben megmutatva és nincs fent sehol tutorial videó az adózásról akkor mégis honna kellene nekem ezeket magamtól tudnom??? Ösztönösen??? Tudom, hogy más már rég felfogta volna ezeket az egyszerű alap dolgokat de én nem értem mert enyhe fogyatékosságom van! Több tiszteletet légyszives!!! Valaki magyarázza el érthetően! Felettem egy kérdést, hogy a Wolt appból mit honnan kell kiszedni amit el kell küldeni a könyvelőnek de ha nem magyarázza el senki akkor miért várja el mindenki, hogy megértsem??? Lehet, hogy a memóriámmal van a gond (mivel enyhe fogyatékosságom van, az ilyesmi gyakran előfordul) de nem rémlik, hogy bárki is leírta volna, hogy milyen infót kell kiszedni a Wolt appból a könyvelőnek! Hogyan értsem meg ha nincs elmagyarázva és miért kell sértegetni a fogyatékosságom miatt? Borzalmas, hogy ilyen világban élünk, undorító ez a társadalom! Senki nem segít senkinek csak mindenki leüvölti a másik fejét és sértegeti a másikat ha valaki nem tud valamit! Ettől érzi magát okosabbnak a másik? Ez jó érzés? Ettől te most okosabb lettél és megmutattad, hogy te vagy a felsőbbrendű, hogy beszóltál egy fogyatékkal élőnek mert te jobban tudod ezeket a dolgokat én meg nem és most ettől büszke vagy magadra? Hát elárulom neked, hogy ettől te nem leszel okosabb! A bunkó intoleráns válaszodból látszik az intelligenciaszinted! Ha valaki leordítja a másik fejét és sértegeti a másikat mert nem tud valamit attól nem lesz okosabb csak okosabbnak érzi magát mert leüvölthette a másikat és erre büszke, azthiszi, hogy mindent jobban tud mint a másik! Szégyen ez a társadalom!

2024. jan. 1. 10:48
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Te csak szimplán egy féreg vagy, aki a fogyatékosságával takarózik.
2024. jan. 1. 10:55
 25/40 anonim ***** válasza:
85%
Tipikus gyakori amikor egy retardalt kerdezo probal okoskodni, tobbszor kiderul hogy teved de meg mindig azt hiszi neki van igaza... Anyadek nem vagtak elegszer a falhoz? Vagy epp hogy igen?
2024. jan. 1. 10:56
 26/40 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyeneket írkálni annak akinek tanulási nehézsége van??? Annyit kérdeztem, hogy a Wolt appban mit kell kiszedni a könyvelőknek!!! Tudom, hogy ez másoknak nagyon egyértelmű de én nem értem!!!
2024. jan. 1. 10:56
 27/40 A kérdező kommentje:

"Te csak szimplán egy féreg vagy, aki a fogyatékosságával takarózik."

Miért vagyok féreg? Mert nem fogok fel egyszerű dolgokat? Nehezen értelmezek dolgokat akkor féreg vagyok? Én csak annyit kérdeztem, hogy a Wolt appból mit kell kiszedni a könyvelőknek! Tudom, hogy egyértelmű a válasz de nekem nem egyértelmű!

2024. jan. 1. 10:58
 28/40 A kérdező kommentje:
Megpróbálom megérteni valahogyan magamtól de légyszi mostmár ne bántsatok a fogyatékosságom miatt! Én nem akarok a fogyatékosságommal takarózni de emiatt ilyen nehéz a felfogásom. Bocsánat. Mindenki utál emiatt. Szóval a Wolt appban kell leképernyőfotózni azt, hogy mennyit kerestem egy hónap alatt vagy a PayPal-ban kell leképernyőfotózni és elküldeni a könyvelőknek emailben? Hol jelezi ki? Tudom, hogy nagyon ostoba kérdés de légyszi segítsetek!
2024. jan. 1. 11:01
 29/40 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs az adózás menetéről pedig már többször elmagyarázták nekem. Bocsánat. Megpróbálom jobban megérteni csak nehéz. Hiba volt feltennem ezt a kérdést, már bánom. Nem tudtam, hogy megint ennyien fognak bántani de nem tudok máshol érdeklődni.
2024. jan. 1. 11:03
 30/40 qkker1 ***** válasza:
A könyvelőd megmondja, hátha jobban elviseli a kamu fogyatékosságod, mint mi!
2024. jan. 1. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!