Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az "A" változatú mérleget...

Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?

Figyelt kérdés
Mert végülis lépcsőzetes is, de kétoldalas felépítésű is, tehát nem tudom mi a helyes megállapítás
2023. nov. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Te mennyit kapsz amúgy kommentenként? Vagy csak a kérdésért jár?
2023. nov. 13. 19:39
 32/48 A kérdező kommentje:
#30 mivelhogy semmi értelmeset nem írtál
2023. nov. 13. 20:19
 33/48 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy a kérdés feltevéséért nem fizetnek, de neked tuti, azért vagy még mindig itt az én kérdésemnél, ahelyett, hogy válaszoltál volna ( ha tudtál volna) már az elején egy eldöntendő kérdésre egyszerűen, de ez nem ment. Amivel gond nincs, nem tudhat mindenki mindent.... de minek is vagy itt, ha a kérdésre válaszolni nem tudtál?!

2023. nov. 13. 20:21
 34/48 anonim ***** válasza:
A kilences válasz első mondatában megkaptad a választ. Nem igazán értem mit nem értesz rajta. A 10-esben egy kicsit bővebben lett kifejtve. Csak azokat valamiért nem akartad megérteni. 12/14 szintén. Annál egyértelműbben nem lehet leírni, hogy a B az, az A pedig nem :D
2023. nov. 13. 23:21
 35/48 A kérdező kommentje:

Pontosan azt nem értem hogy miért a 9, 10,12,14 válaszban válaszoltad meg.

És igazából a 12-esben volt az első, de azt sem jól sikerült!

Már az 1. válaszban is lehetett volna erre a kérdésre választ adni. Nem 120 kommentet írni a semmiről, hogy én hova menjek , mit keressek stb.

2023. nov. 13. 23:25
 36/48 A kérdező kommentje:

Arról nem beszélve, hogy oda írod hogy a B lépcsőzetes, de nem ez volt a kérdés, hanem, hogy az A milyen.

És olyan nincs, hogy kizárják egymást...

2023. nov. 13. 23:27
 37/48 anonim ***** válasza:

Nem minden kommentet én írtam ám, csak szólok ;)

Amúgy ha egymás mellett áll egy pingvin és egy oroszlán, te pedig megkérdezed, hogy bal oldali az oroszlán, én pedig azt mondom rá, hogy a jobb oldali az oroszlán, akkor abból nem egyértelmű, hogy a bal oldali az nem az? Mivel hát ugye láthatod, hogy az a pingvin.

Na itt pont ez. El lett mondva, hogy a B az. Az A tök másképp néz ki, ergo nem lehet az. Kizárt, hogy nem direkt csinálod ezt az értetlenséget.

2023. nov. 13. 23:31
 38/48 A kérdező kommentje:

De te vagy az egyetlen szánalom aki itt veri magát 😂😂😂

Az értetlen te vagy. Lovagolsz azon hogy 1. nem a kérdésre válaszoltál

2. Amit válasznak hiszel az sem jó.

2023. nov. 14. 10:05
 39/48 anonim ***** válasza:
Jólvan, hát a személyeskedésre nem kívánok reagálni :) A választ megkaptad, többször is, innentől azt kezdesz vele, amit akarsz :)
2023. nov. 14. 10:36
 40/48 A kérdező kommentje:

Jobban is járnánk, ha nem reagálnál de mindig itt vagy.

Egyébként, csak hogy leszállj a Földre.... sikerült a tanárral beszélnem és az A is lépcsőzetes , tehát nem is jókat írtál a körítés mellett, de hidd csak el,

2023. nov. 14. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!