Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?
Az a gond, hogy a kérdés feltevéséért nem fizetnek, de neked tuti, azért vagy még mindig itt az én kérdésemnél, ahelyett, hogy válaszoltál volna ( ha tudtál volna) már az elején egy eldöntendő kérdésre egyszerűen, de ez nem ment. Amivel gond nincs, nem tudhat mindenki mindent.... de minek is vagy itt, ha a kérdésre válaszolni nem tudtál?!
Pontosan azt nem értem hogy miért a 9, 10,12,14 válaszban válaszoltad meg.
És igazából a 12-esben volt az első, de azt sem jól sikerült!
Már az 1. válaszban is lehetett volna erre a kérdésre választ adni. Nem 120 kommentet írni a semmiről, hogy én hova menjek , mit keressek stb.
Arról nem beszélve, hogy oda írod hogy a B lépcsőzetes, de nem ez volt a kérdés, hanem, hogy az A milyen.
És olyan nincs, hogy kizárják egymást...
Nem minden kommentet én írtam ám, csak szólok ;)
Amúgy ha egymás mellett áll egy pingvin és egy oroszlán, te pedig megkérdezed, hogy bal oldali az oroszlán, én pedig azt mondom rá, hogy a jobb oldali az oroszlán, akkor abból nem egyértelmű, hogy a bal oldali az nem az? Mivel hát ugye láthatod, hogy az a pingvin.
Na itt pont ez. El lett mondva, hogy a B az. Az A tök másképp néz ki, ergo nem lehet az. Kizárt, hogy nem direkt csinálod ezt az értetlenséget.
De te vagy az egyetlen szánalom aki itt veri magát 😂😂😂
Az értetlen te vagy. Lovagolsz azon hogy 1. nem a kérdésre válaszoltál
2. Amit válasznak hiszel az sem jó.
Jobban is járnánk, ha nem reagálnál de mindig itt vagy.
Egyébként, csak hogy leszállj a Földre.... sikerült a tanárral beszélnem és az A is lépcsőzetes , tehát nem is jókat írtál a körítés mellett, de hidd csak el,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!