Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?
Ezt írom, hogy a B az lépcsőzetes oké, de az A is hasonló felépítésű, csak kétoldalasban...
Had tudjam már én jobban, hogy van e könyvem XDDDDDD
#10 de az "A" a kérdés nem a "B "
Nem csak a szerkezetben tér el, hanem a sorok is.
Szerintem teljesen mindegy az iskola fokozata, nem sokan tudtak válaszolni egy elvileg alap kérdésre ...
#17 csak a 14-es válaszban volt valami releváns, az hogy nézzem meg a könyvben az nem válasz ugyanis nincs könyv és nyilvánvaló, hogy kerestem a neten de nem tudtam eldönteni, hogy milyen szerkezetűnek minősül, és mivel nem voltam benne biztos nem akartam hülyeséget megtanulni.
"max nem érted." egyértelmű, hogy azért tettem fel a kérdést, mert nem voltam benne biztos, ebben mi olyan meglepő?! Magyar mentalistás -.-
"10sec guglizással simán lehet releváns választ kapni." Mégsem tudtam itt sokan ...!
"láthatóan nem az a célod a kérdéssel"
Hanem akkor mégis mi?!
Te már csak tudod hogy nekem mi a célom, meg hogy van-e könyvem.
Feltettem egy kérdést, amiben NEM VOLTAM BIZTOS , erre te leírod, hogy nézzem meg a könyvben, meg hogy nekem nem az a célom, hogy megtudjam a kérdésemre a választ. XD NA ez aztán válasz ;) (Y)
De mondom ugyanis te azt írtad, hogy a "B" az lépcsőzetes ezért evidens, hogy az "A" nem, merthogy eltérőek.
És nem csak a szerkezet felépítésében van különbség ahogy te fogalmaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!