Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az "A" változatú mérleget...

Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?

Figyelt kérdés
Mert végülis lépcsőzetes is, de kétoldalas felépítésű is, tehát nem tudom mi a helyes megállapítás
2023. nov. 12. 14:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Kaptál választ, de nem sikerült értelmezned. Ehelyett inkább itt vered a nyálad és osztasz mindenkit. Ez az igazi magyar mentalitás. Ha ilyen minimális szinten nem tudod használni a googlet, akkor sok problémád lesz még az életben :/ A kérdéssel pedig láthatóan a frusztrációid kiélése, veszekedés a cél, mert értelmesen nem sikerült még semmire sem reagálnod, a releváns válaszokat pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Korábban lett is írva, hogy ha nincs is könyved, akkor a könyvtárakban tonnaszámban állnak.
2023. nov. 12. 19:52
 22/48 A kérdező kommentje:

"Kaptál választ, de nem sikerült értelmezned."

Annyi volt a kérdés, hogy az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük-e ez egy eldöntendő kérdés, amire jobb helyeken Igen/ Nem választ szokás adni. (Esetleg, ha jófej az illetű, még azt is odaírja, hogyha nem miért nem) de az szerintem nem válasz, hogy nézd meg a könyvben/ könyvtárban/ neten mivel szerintem ez értelemszerű, hogy megnéztem, de mivel nem voltam biztos a válaszban feltettem a kérdést.

Az nem jut eszedbe, hogy a válasz nem volt megfelelő? Ugyanis egy eldöntendő kérdésre a választ, le lehetne írni egyértelműen , nem pedig könyvárba küldeni.

Az, hogy nekem mennyi problémám lesz (szerinted) az életben, ahhoz nem sok közöd van (szerintem). Ezt a sok időt mind meglehetett volna spórolni, azzal ha normális választ ír valaki nem körmondatokat egy igen/nem válasz helyett.

"A kérdéssel pedig láthatóan a frusztrációid kiélése, veszekedés a cél, mert értelmesen nem sikerült még semmire sem reagálnod" Én reagáltam mindenre, lehetséges hogy te nem érted.

"Korábban lett is írva, hogy ha nincs is könyved, akkor a könyvtárakban tonnaszámban állnak." Ezt pedig te sem gondolhattad komolyan, hogy ezért besétálok a könyvtárba. Nem kellett volna ekkora feneket keríteni egy eldöntendő kérdés miatt csak sok itt az olyan ember, aki segítség helyett inkább kioktatni szeretne!

2023. nov. 12. 20:08
 23/48 anonim ***** válasza:
Jólvan, jár a keksz :)
2023. nov. 12. 20:26
 24/48 A kérdező kommentje:

Na az ilyen emberek miatt lesznek... nem szeretném részletezni (mindenki tudja)

Isten nyugosztalja!

Feltesz valaki egy kérdést, amire egyesek segítő választ nem szeretnének adni (amivel baj nincs, lehet tovább haladni), aztán még ő szeretne kioktatni hogy én hova menjek...

Véletlen sem lett volna egyszerűbb a kérdésre válaszolni ;)

2023. nov. 12. 20:53
 25/48 anonim ***** válasza:
A riposztod már ott megbukott, hogy a választ megkaptad a kérdésre ;)
2023. nov. 12. 23:12
 26/48 A kérdező kommentje:

Persze... némi körítés mellett.. ami mind felesleges volt.

Elég lett volna annyi, hogy igen, lépcsőzetes vagy nem, nem lépcsőzetes.

2023. nov. 12. 23:17
 27/48 anonim ***** válasza:
Igen, már az elején egyértelmű lehetett volna, hogy egy igen/nem válasznál összetettebbet nem fogsz tudni felfogni.
2023. nov. 12. 23:30
 28/48 anonim ***** válasza:
Nem, nem arra gondoltam :) De igazából csak engem erősítesz ezekkel a próbálkozásaiddal :)
2023. nov. 13. 14:59
 29/48 A kérdező kommentje:

Saját magad minősíted :)

Aki nem tud válaszolni annak nem is kell.

A könyvtár nem segítség ez esetben.

2023. nov. 13. 18:18
 30/48 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam is, nem a könyvtárra gondoltam, de látom csak ezt sikerül szajkózni :)
2023. nov. 13. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!