Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?
"Kaptál választ, de nem sikerült értelmezned."
Annyi volt a kérdés, hogy az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük-e ez egy eldöntendő kérdés, amire jobb helyeken Igen/ Nem választ szokás adni. (Esetleg, ha jófej az illetű, még azt is odaírja, hogyha nem miért nem) de az szerintem nem válasz, hogy nézd meg a könyvben/ könyvtárban/ neten mivel szerintem ez értelemszerű, hogy megnéztem, de mivel nem voltam biztos a válaszban feltettem a kérdést.
Az nem jut eszedbe, hogy a válasz nem volt megfelelő? Ugyanis egy eldöntendő kérdésre a választ, le lehetne írni egyértelműen , nem pedig könyvárba küldeni.
Az, hogy nekem mennyi problémám lesz (szerinted) az életben, ahhoz nem sok közöd van (szerintem). Ezt a sok időt mind meglehetett volna spórolni, azzal ha normális választ ír valaki nem körmondatokat egy igen/nem válasz helyett.
"A kérdéssel pedig láthatóan a frusztrációid kiélése, veszekedés a cél, mert értelmesen nem sikerült még semmire sem reagálnod" Én reagáltam mindenre, lehetséges hogy te nem érted.
"Korábban lett is írva, hogy ha nincs is könyved, akkor a könyvtárakban tonnaszámban állnak." Ezt pedig te sem gondolhattad komolyan, hogy ezért besétálok a könyvtárba. Nem kellett volna ekkora feneket keríteni egy eldöntendő kérdés miatt csak sok itt az olyan ember, aki segítség helyett inkább kioktatni szeretne!
Na az ilyen emberek miatt lesznek... nem szeretném részletezni (mindenki tudja)
Isten nyugosztalja!
Feltesz valaki egy kérdést, amire egyesek segítő választ nem szeretnének adni (amivel baj nincs, lehet tovább haladni), aztán még ő szeretne kioktatni hogy én hova menjek...
Véletlen sem lett volna egyszerűbb a kérdésre válaszolni ;)
Persze... némi körítés mellett.. ami mind felesleges volt.
Elég lett volna annyi, hogy igen, lépcsőzetes vagy nem, nem lépcsőzetes.
Saját magad minősíted :)
Aki nem tud válaszolni annak nem is kell.
A könyvtár nem segítség ez esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!