Hol a bevallásom?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja lett ügyfél kapum, nem ahol az ügyfelek jönnek hanem a webes felületet hívják így. Azóta sose küldtek semmit.Dacia súly adóját is posta csekken kuldték. 1általán így mi az értelme ennek a kapunak? Mikor senki nem megy meg jön be rajta?

Adóbevallast nekem kell igényelni vagy átdobja a nav az ügyfélkapu rá és küld majd egy mailt h haho itt a bevvalasom?

#NAV, adó, bevallás, bevallom, nem titkolom, úgy is kiderül #Utólérnek, Sánta kutya, jó reggelt Wake up #Dacia, jó kocsi, nem cserelem le
2023. márc. 11. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes, nekem is van ügyfélkapum, de automatikusan ott kapom a kocsi adót, pont tegnap fizettem be kártyával a linken amit a nav küldött a tárhelyemre. Ja erről jut eszembe te a tárhelyedet nézed vagy csak belépsz az ügyfélkapuba?

Mert ez a kettő két külön weboldal. A leveleket, értesítéseket a tárhelyre küldik. Beírod googlebe és kiadja az oldalt ahova ügyfélkapu segítségével kell belépned.

2023. márc. 11. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Hű basszus, valószínű ez a gond, én csak belépek az ügyfélkapura, ahol semmi értesítés nincsen ezért kiléptek és szidom a rendszert. Köszönöm szépen, valószínű ez lesz a gond :)
2023. márc. 11. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

"pont tegnap fizettem be kártyával a linken amit a nav küldött a tárhelyemre."

Nekem az a link nem működött (nekem is van ügyfélkapum).

Valami telefonos applikációt akart ráerőltetni a windowsos gépemre...

Kénytelen voltam elküldeni nekik sms ben a CSEKK igénylést...

A hivataloknál még mindig nem látnak az orrukig se!

2023. márc. 14. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
67%

Olyan szinten gyökér a NAV, hogy valami vicc!

Kinából a jóistent is iderendelhetet egy sima bankkártyaszámmal, ezeknek az ökröknek meg applikáción lehet csak adót fizetni!

Azt miért nincs pénz az államkasszába!

Dunába lövetném az összes vállapos majmot!

2023. márc. 14. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!