Hol a bevallásom?
Kb. 3 hónapja lett ügyfél kapum, nem ahol az ügyfelek jönnek hanem a webes felületet hívják így. Azóta sose küldtek semmit.Dacia súly adóját is posta csekken kuldték. 1általán így mi az értelme ennek a kapunak? Mikor senki nem megy meg jön be rajta?
Adóbevallast nekem kell igényelni vagy átdobja a nav az ügyfélkapu rá és küld majd egy mailt h haho itt a bevvalasom?
Hát ez érdekes, nekem is van ügyfélkapum, de automatikusan ott kapom a kocsi adót, pont tegnap fizettem be kártyával a linken amit a nav küldött a tárhelyemre. Ja erről jut eszembe te a tárhelyedet nézed vagy csak belépsz az ügyfélkapuba?
Mert ez a kettő két külön weboldal. A leveleket, értesítéseket a tárhelyre küldik. Beírod googlebe és kiadja az oldalt ahova ügyfélkapu segítségével kell belépned.
"pont tegnap fizettem be kártyával a linken amit a nav küldött a tárhelyemre."
Nekem az a link nem működött (nekem is van ügyfélkapum).
Valami telefonos applikációt akart ráerőltetni a windowsos gépemre...
Kénytelen voltam elküldeni nekik sms ben a CSEKK igénylést...
A hivataloknál még mindig nem látnak az orrukig se!
Olyan szinten gyökér a NAV, hogy valami vicc!
Kinából a jóistent is iderendelhetet egy sima bankkártyaszámmal, ezeknek az ökröknek meg applikáción lehet csak adót fizetni!
Azt miért nincs pénz az államkasszába!
Dunába lövetném az összes vállapos majmot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!