Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ilyenkor kihez forduljak?

Ilyenkor kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Már tettem fel egy kérdést, lehet emlékszik rá valaki.

2021.10.18.ával a főállásom megszűnt, mellette katás voltam.

A könyvelő 19.helyett 18.ával jelentette be a katába főállásba. Ez most bukott ki.

A rontott bevallást e-papiron kértük töröl. Ez megtörtént. Leadtuk az uj nyomtatványt, javítva lett, mostmár 2021.10.19 szerepel.

Viszont a végének ott van 2022.08.31. Ugye a régi kata vége.

És az utána következő összes adat eltűnt.

Ma voltam a dokinál, pirosat kaptam.

Lekértem a neak oldalán, 2022.10.16-tól jarulékfizetésre kötelezett. Ez van beírva.

De 2022.09.01-től folytattam a katát. Ezt 2022.12.22vel szüneteltetve van, azóta munkanélkülin vagyok.

Ezek az adatok sehol.

Hivtam a navot. Ott elvileg minden jó, hívjam a neak-ot. Hivtam a neak-ot, nem hozzájuk tartozik, hívjam a kormanyablakot. Hívom a kormanyablakot, nem tudják kit hívjak, náluk sem tudok ez ügyben semmit intézni.

Akkor ki tud?!

2023. febr. 6. 09:58
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Ebben az esetben javasolnám, hogy először is vegye fel a kapcsolatot a könyvelőjével, és tegye fel neki a kérdést, miért történt az, hogy az adatok eltűntek. Ha a könyvelő nem tud vagy nem hajlandó segíteni, forduljon az adott adóhatóság illetékes irodájához. Ezenkívül érdemes lehet konzultálni egy szakértő adótanáccsal vagy jogi szakemberrel, akik segíthetnek az ügyében
2023. márc. 9. 20:44
 22/22 A kérdező kommentje:

21!

Ez 1 hónappal ezelötti kérdés volt, megkldódott még azon a héten. De köszi.

A nav-nál minden stimmelt. A kormányablak, egészségbiztosítási rédzének kellett epapírt küldeni, kb 1 hét alatt feldolgozták.

2023. márc. 10. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!