Ilyenkor kihez forduljak?
Már tettem fel egy kérdést, lehet emlékszik rá valaki.
2021.10.18.ával a főállásom megszűnt, mellette katás voltam.
A könyvelő 19.helyett 18.ával jelentette be a katába főállásba. Ez most bukott ki.
A rontott bevallást e-papiron kértük töröl. Ez megtörtént. Leadtuk az uj nyomtatványt, javítva lett, mostmár 2021.10.19 szerepel.
Viszont a végének ott van 2022.08.31. Ugye a régi kata vége.
És az utána következő összes adat eltűnt.
Ma voltam a dokinál, pirosat kaptam.
Lekértem a neak oldalán, 2022.10.16-tól jarulékfizetésre kötelezett. Ez van beírva.
De 2022.09.01-től folytattam a katát. Ezt 2022.12.22vel szüneteltetve van, azóta munkanélkülin vagyok.
Ezek az adatok sehol.
Hivtam a navot. Ott elvileg minden jó, hívjam a neak-ot. Hivtam a neak-ot, nem hozzájuk tartozik, hívjam a kormanyablakot. Hívom a kormanyablakot, nem tudják kit hívjak, náluk sem tudok ez ügyben semmit intézni.
Akkor ki tud?!
A könyvelő decemberben kiköltözött németbe egyik napról a masikra, a 2022 könyvelését befejezte, és azóta mossa kezeit.
Hidd el, ha tudnám, vele csináltatnám meg...
(Új könyvelőm meg nincs, mivel szünetel a vállalkozás)
Szóval a NAV-nál nem látszik, hogy be lettél jelentkezve újkatára? Mi van a törzsadatodon? Az újkatás bejelentkező megvan? Mert akkor küldd el epapiron a navnak, hogy tegyék helyre a jogviszonyodat és jelentsék a neak felé.
Amúgy könyvelőt eseti jelleggel is meg lehet bízni, rengeteg kolléga vállal ilyet. Szóval ha nem boldogulsz magadtól, akkor lehet érdemes lenne segítséget kérni benne. Az a baj itt a gyakorival, hogy nem látunk bele semmibe, csak amit te mondasz (ami nem is mindig helytálló).
A navnál elvileg minden rendben. A törzsadat is stimmel.
A neak rendszerében van valami gebasz. Ott vagyok csak a régi katáig jól.
6!
Munkanélkülin vagyok!
Nem ez volt a kérdés, ezt egyedül is tudom.
Az a kérdésem, kihez forduljak, ha a neaknál eltűnt 2022.08.31.után minden adatom. Neak a kormányhivatalra mutogat, kormanyhivatal meg felteszi a kezeit, nem az ő feladata
8!
Mármint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!