Ilyenkor kihez forduljak?
Már tettem fel egy kérdést, lehet emlékszik rá valaki.
2021.10.18.ával a főállásom megszűnt, mellette katás voltam.
A könyvelő 19.helyett 18.ával jelentette be a katába főállásba. Ez most bukott ki.
A rontott bevallást e-papiron kértük töröl. Ez megtörtént. Leadtuk az uj nyomtatványt, javítva lett, mostmár 2021.10.19 szerepel.
Viszont a végének ott van 2022.08.31. Ugye a régi kata vége.
És az utána következő összes adat eltűnt.
Ma voltam a dokinál, pirosat kaptam.
Lekértem a neak oldalán, 2022.10.16-tól jarulékfizetésre kötelezett. Ez van beírva.
De 2022.09.01-től folytattam a katát. Ezt 2022.12.22vel szüneteltetve van, azóta munkanélkülin vagyok.
Ezek az adatok sehol.
Hivtam a navot. Ott elvileg minden jó, hívjam a neak-ot. Hivtam a neak-ot, nem hozzájuk tartozik, hívjam a kormanyablakot. Hívom a kormanyablakot, nem tudják kit hívjak, náluk sem tudok ez ügyben semmit intézni.
Akkor ki tud?!
Hát ezaz. Csak épp mind a 2 lepattint.
De a héten utana szeretnék járni, bemegyek személyesen. Csak nem tudtam hova menjek első körben.
Nézd meg, hogy a neak oldalán te milyen jogviszonyt látsz. Mert gyanús, hogy még ha a Kata nincs is rendben, a munkaügyi se küldte normálisan a 1041-et?
Üpo-n is kérj le minden jogviszonyt.
A neaknál a régi katáig van meg. Utána 45nappal kezdő dátummal, hogy járulék fizetési kötelezettség. Nincs ott a munkanélküli sem.
Üpo? Ez micsoda?
ÜberPhosOldal...
Egy próbát megér az is, hogy a 101E-t, a nyugtáját, az aószámlát katára lekérve, plusz egy nav törzset beküldesz a neak ak e-papíron.
A navnál minden stimmel. Elvileg.
Múlthét elején a neak is jó volt.
Szerdán vagy csütörtökön törölték azt a 2021es bevallást, masnap leadtam a javítóját. Ott csúszott el valami. A kért dátumot kijavították de utána amik vannak, azok eltűntek
14!
Hááát ez az oldal nekem kínai, mit is hol keressek.
De annyit megtalaltam, az új kata alá be vagyok jelentkezve. Amit eddig is tudtam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!