Kihez forduljak segítségért? Külföldi rokonomtól örököltem/nem ismertem/.
Keresd meg (esetleg telefonon, de személyesen jobb lenne) a területileg illetékes KÖZJEGYZŐT és tőle érdeklődj: mi ilyen esetben a teendő?
Nekem nagyon átverés, lehúzás szaga van...
Ne dőlj be neki!
Hívd fel a helyi önkormányzat jegyzőjét, kérdezd meg melyik közjegyző tárgyalta a hagyatéki eljárást. Attól rákérdezhetsz, ha tudták, hogy te örökösként vagy ott megjelölve, miért nem értesítettek arról, mikor lesz a hagyatéki tárgyalás.
Ha bármi gubanc van, pl. nem is volt ilyen néven hagyatéki, vagy éppen a te neved ott fel sem merült, stb. szólj a rendőrségnek!
1-es vagyok és így már teljesen más a dolog fekvése - könnyen lehet, hogy tévedtem és nem átverés, mégpedig ezért:
Azt írják, egészen addig nem kérnek pénzt, amíg meg nem kapja az örökséget és rendesen van kapcsolat is megadva a honlapon. Azért egy telefont megeresztenék a területileg illetékes KÖZJEGYZŐ-nek és megkérdezném, tud-e ilyenről.
Ha ez egy normális, működő iroda, akkor a közjegyzőknek tudnia kellene róla - akkor is, ha nem magyarországi ügyről van szó...
Úgy néz ki, valós a cég.
Nem kevés a 30%, de valaminek a 70%-a több, főleg, ha nem is tudtam róla :)
Közjegyzők biztos ismerik a céget, valóban kérdezz rá, mivel nálunk ők intézik a hagyatéki ügyeket.
Egyébként gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!