Hogyan lehet bedönteni egy iparági szinten járulékcsalásra szakosodott cégpiramist illetve cégpiramisokat? A hatóságok, a közvélemény miért hagyja? Az állam tehetetlen? Hasonlókról van szó mint a lenti cikkben.
30-40 éve mozgatná?
Ehhez kevés egy ember egyébként is, a probléma pedig az, hogy ez egy évtizedek óta működő "modell", ami mellett mindenki elmegy, ami a hatóságok nagyrészének TABU, ami a közvélemény ingerküszöbét nem éri el, és amiről az állam sosem hallott, különben szigorúbb törvényekkel akadályozná meg.
"és amiről az állam sosem hallott, különben szigorúbb törvényekkel akadályozná meg"
Te hol élsz? Az állam én vagyok.
"Halkan kérdezem, az átlászó pont hu újságíróit ki fizeti? :)"
Tökmindegy szerintem, hogy ki fizeti amig nekem személy szerint van ugyaneből a történetből (csak más cégekkel) úgy két évnyi járulékkárom.
Amiről tudok az úgy 90% ban megeggyezik az átlátszó cikkjében leírtakkal.
Egyébként azóta volt szerencsém találkozni és beszélni másik helyen más kollégákkal is, ugyanez a történet megy! három vagy hatvavonta új munkaszerződés, boritékos pénz, kamu bérpapirok, rendszeres navos felszólító kérdőívek..
Aki nyugdijas azt már nem is érdekli az egész, azt se tudja milyen cégnek dolgozik, a másik fele meg még az ügyfélkapuról sem hallott, mindez Budapesten!
Nyolcszáz forintos órabérrel..
Mi lehet vidéken?
"Magyarországon a legnagyobb bűnszervezet a kormány, szóval..."
A második legnagyobb meg az ellenzék, a Gyurcsány Művek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!