Telefonon kéne felhívni embereket, közvélemény kutatás céljából, hideg hívások, ez mennyire nehéz munka??
Figyelt kérdés
Otthonról végezhető, napi bejelentés, nettó 1100 forint óránként. Ezt érdemes megpróbálni ha nincs munkám? Szerintem ezzel jól lehetne keresni? De ez szar munka e stresszes vagy milyen szerinted? Nem tudom elég jól kommunikálok e ehhez. Csinálnád?2022. okt. 16. 09:56
1/7 anonim válasza:
Minket a cégnél rendszeresen hívnak ilyenek. Bankokról, informatika, covid, válság stb. kérdeznek. Általában egy héten egy a limit nálam. A többit lerázom.
2/7 anonim válasza:
Ha fixre kapod a pénzt, és nincs más, muszáj elvállalni. De sz*r munka, nincs ezen mit szépíteni. Lélekölő, mert 90% elhajt, vannak, akik elég durván.
3/7 A kérdező kommentje:
A bér fix, kiszámoltam ha heti 40 órát vállalok akkor ezzel keresek annyit mintha egy gyárban szenvednék.
2022. okt. 16. 10:38
4/7 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert ismeretlen számot soha nem veszek fel!
5/7 anonim válasza:
Csináltam mindkettőt, szerintem ez szarabb, mint egy gyár.
7/7 Koplárovics Béci válasza:
Mennyire bírod azt, hogy naponta 20-30x elküldenek melegebb éghajlatra, és te nem teheted meg ugyanezt a másikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!