Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Prostiként dolgoztam külföldön...

Prostiként dolgoztam külföldön, abból megkeresett sok-sok pénzből szeretnék lakást venni itthon?

Figyelt kérdés

Itthon munkanélküli vagyok.

Ha a pénz eredetére rákérdeznek? Mit tudok mondani? Ilyenkor börtön jár nekem?

Ott ugye nem adóztam le, hiszen illegális munka volt.

2021. jún. 27. 22:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
24%
Lol kerdező, mi munka lehetett abba. Tegyél félre eü.dolgokra a későbbiekre
2021. jún. 28. 12:43
 42/45 anonim ***** válasza:
71%

#39:1 milliárd alatt lószarral sem foglalkoznak. Sokan vannak a NAV-nál, meg mindent látHATnak, de miért kerülnél te képbe?

Évente több tízezer ingatlan adás-vétel történik, ez egy szolid pénz, nem egy százmilliós kégli.

2021. jún. 28. 15:00
 43/45 anonim ***** válasza:
40%
Próbáld meg kint bevallani az általad említett illetőtől kapott összeget ajándék formájában. Utána azt adózd le az ottani hatóságnak, és onnantól kezdve védve leszel a kettős adóztatás EU-n belüli tiltása miatt. Így nyugodtan alhatsz mindkét adóhatóság felől.
2021. jún. 28. 20:00
 44/45 anonim ***** válasza:
74%

Írhatsz valakivel kamu kölcsönszerződést is, -akár több személlyel, kisebb összegekről- akkor nincs illeték se.

Nézd meg a politikusokat, azok is mindig baráti, rokoni kölcsönökre hivatkoznak, ha rákérdeznek, miből vannak a palotáik.

2021. jún. 30. 17:59
 45/45 anonim ***** válasza:
53%
A kérdező nem politikus, hanem egy kiszopatott (szó szerint) nempolitikus, aki valahogy ennek ellenére megpróbált talpon maradni. Egyelőre több-kevesebb sikerrel. Tehát nyilván nem ugyanaz lesz neki a járható út, mint amit az utolsó írt.
2021. jún. 30. 21:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!