Prostiként dolgoztam külföldön, abból megkeresett sok-sok pénzből szeretnék lakást venni itthon?
Figyelt kérdés
Itthon munkanélküli vagyok.
Ha a pénz eredetére rákérdeznek? Mit tudok mondani? Ilyenkor börtön jár nekem?
Ott ugye nem adóztam le, hiszen illegális munka volt.
2021. jún. 27. 22:17
41/45 anonim válasza:
Lol kerdező, mi munka lehetett abba. Tegyél félre eü.dolgokra a későbbiekre
42/45 anonim válasza:
#39:1 milliárd alatt lószarral sem foglalkoznak. Sokan vannak a NAV-nál, meg mindent látHATnak, de miért kerülnél te képbe?
Évente több tízezer ingatlan adás-vétel történik, ez egy szolid pénz, nem egy százmilliós kégli.
43/45 anonim válasza:
Próbáld meg kint bevallani az általad említett illetőtől kapott összeget ajándék formájában. Utána azt adózd le az ottani hatóságnak, és onnantól kezdve védve leszel a kettős adóztatás EU-n belüli tiltása miatt. Így nyugodtan alhatsz mindkét adóhatóság felől.
44/45 anonim válasza:
Írhatsz valakivel kamu kölcsönszerződést is, -akár több személlyel, kisebb összegekről- akkor nincs illeték se.
Nézd meg a politikusokat, azok is mindig baráti, rokoni kölcsönökre hivatkoznak, ha rákérdeznek, miből vannak a palotáik.
45/45 anonim válasza:
A kérdező nem politikus, hanem egy kiszopatott (szó szerint) nempolitikus, aki valahogy ennek ellenére megpróbált talpon maradni. Egyelőre több-kevesebb sikerrel. Tehát nyilván nem ugyanaz lesz neki a járható út, mint amit az utolsó írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!