Prostiként dolgoztam külföldön, abból megkeresett sok-sok pénzből szeretnék lakást venni itthon?
Figyelt kérdés
Itthon munkanélküli vagyok.
Ha a pénz eredetére rákérdeznek? Mit tudok mondani? Ilyenkor börtön jár nekem?
Ott ugye nem adóztam le, hiszen illegális munka volt.
2021. jún. 27. 22:17
11/45 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet akkor, ha ez már a 3. lakásom itt?
Ugyanebből...
2021. jún. 27. 22:38
13/45 anonim válasza:
A másik 2-nél ez a dolog eddig nem érdekelt, csak most? 😄
14/45 A kérdező kommentje:
Nem mese !!
2021. jún. 27. 22:40
15/45 A kérdező kommentje:
Azokat régebben vettem, es olcsóbbak voltak, sokkal.
2021. jún. 27. 22:41
17/45 anonim válasza:
Gondolom nem az alfoldon vetted valahol 500 ezerért azokat sem, amiknek félig beomlott a teteje. Itthoni 3 lakás árából az olaszoknál már vehettél volna egyet is.
18/45 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nem érdekelt, nagyon olcsó is volt.
A másodiknál már jobban, de nem volt drága.
Ennél félek, mert drága volt.
2021. jún. 27. 22:44
19/45 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mivel már 1 millióért vetted volna, akkor is kutakodhatnak, ha akarnak, mivel elvileg munkanélküli vagyis sehol sem voltál bejelentbe. Viszont igazolhatod úgyis, h a pénzt ajándékba kaptad valakitől, de azt is bizonyítani kellene.
20/45 anonim válasza:
Ha külföldi munkából szerezted és ott leadóztad, akkor nincs mitől tartanod.
Ha nem adóztad le, akkor itthon le kellene (be kéne vallani a kint szerzett jövedelmet).
Nyilván nem teszed, így marad az izgulás, de ahogy valaki írta már nem nagyon van vagyonosodási vizsgálat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!