Prostiként dolgoztam külföldön, abból megkeresett sok-sok pénzből szeretnék lakást venni itthon?
Figyelt kérdés
Itthon munkanélküli vagyok.
Ha a pénz eredetére rákérdeznek? Mit tudok mondani? Ilyenkor börtön jár nekem?
Ott ugye nem adóztam le, hiszen illegális munka volt.
2021. jún. 27. 22:17
21/45 A kérdező kommentje:
nagyon magas az ajandekozasi illetek .. 19%
A keresett adója 27% .. az rengeteg.
2021. jún. 27. 22:59
22/45 anonim válasza:
Üdvözöllek a magyar valóságban 😀
De nem értem mit rugózol ezen. Ha 100 M feletti a lakás, akkor esetleg utána néznének honnan szedtél össze annyi pénzt. Tényleg nem foglalkoznak ezzel.
24/45 anonim válasza:
Egyebkent, ha veszel egy lakast, hazat, akkor is kell fizetni utana illeteket a navnak.
25/45 A kérdező kommentje:
Igen, es akkor, az illetfizetesnel, a NAV-nal merülhet fel ez a keres náluk, hogy miből van a harmadik...
2021. jún. 27. 23:04
26/45 anonim válasza:
De teljesen mind1, hogy ez hányadik. Mar az elsonel fel kellett volna tunni nekik, mivel akkor is munkanelkulikent vettel lakast. A masodiknal foleg.
27/45 anonim válasza:
Miért nem adózod le Olaszországban ha ott kerested?
28/45 anonim válasza:
Azt irta, hogy ott illegalis munka volt. Itthon meg munkanelkuli.
Pedig, ha nem akarod a kormeidet ragni emiatt, akkor valahogy be kellene mutatni honnan van a penzed, aztan adozni.
29/45 anonim válasza:
Vicces, hogy amikor volt vagyonosodási, nem érdekelt, most igen.
30/45 anonim válasza:
29-es ez, de nem érti miről hadoválok 10 komment óta 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!